StoryEditor

Portugalská tlač o škandále, úžase a prehre s klubom zo zapadákova

29.09.2005, 12:39
Autor:
TASRTASR

Portugalská tlač reagovala na prehru FC Porto v zápase H-skupiny futbalovej Ligy majstrov s Artmediou Bratislava (2:3) slovami o škandále a nemom úžase fanúšikov domáceho tímu. Denník O Jogo dokonca označil Artmediu za klub zo zapadákova.

A BOLA: "Škandál na štadióne Dragao" - FC Porto doma prehralo s Artmediou 2:3, keď vyhrávalo 2:0. Tento výsledok môže dať Portu na ceste do ďalšej fázy zbohom..."
Correiro da Manha: "Prehra po dierach v obrane" - Vyzeralo to výborne, keď stav na ukazovateli skóre svietil 2:0. Porto samé umožnilo Artmedii zvrat a štadión Dragao zostal v nemom úžase."
O Jogo: "Naivní fanúšikovia" - Po dvoch góloch v Glasgowe si všetci mysleli, že Artmedia bude pre Porto ľahkým sústom. Padlo síce päť gólov, ale v opačnom garde. Porto prehralo na tomto štadióne v Lige majstrov prvý duel po deväťzápasovej úspešnej sérii, a to s klubom zo zapadákova. Pre fanúšikov je to signál, že sa niečo deje."
Record: "Artmedia na Dragao prekvapila" - Porto svoj druhý zápas v skupinovej fáze Ligy majstrov absolútne nezvládlo. Artmedia vyhrala 3:2 a oslavám Porta, ktoré si v ten deň pripomenulo 112. výročie od svojho vzniku, dalo trpkú príchuť."

menuLevel = 2, menuRoute = dennik/sport, menuAlias = sport, menuRouteLevel0 = dennik, homepage = false
28. apríl 2024 09:51