StoryEditor

Tréner McLeish naďalej cíti podporu vedenia Glasgow Rangers

09.11.2005, 10:49
Autor:
TASRTASR

Tréner futbalistov Glasgowa Rangers Alex McLeish napriek slabým ligovým výsledkom mužstva, keď jeho zverenci strácajú na vedúci Celtic 12 bodov, naďalej cíti podporu vedenia klubu.
Práve proti lídrovi škótskej ligy bude hrať Rangers v stredajšom štvrťfinále ligového pohára. "Nepochybujem o podpore výkonného riaditeľa Martina Baina ani šéfa Davida Murraya," vyhlásil McLeish, na ktorého hlavu sa v poslednom čase zniesla vlna kritiky. "Špekulácie o mojom odchode vznikli mimo klubu. Šéf aj vo svojej obchodnej spoločnosti vyžaduje od svojich podriadených výsledky a v Rangers to nie je inak. Jediný rozdiel je v tom, že činnosť klubu vidia všetci. Je mi jasné, že musím dosahovať výsledky. Stále však sme vo všetkých súťažiach a verím, že v nich budeme hrať i po najbližšom zápase. Musíme očakávať ťažké zápasy, ale nesmieme vopred strkať hlavy do piesku s tým, že situácia je nezvládnuteľná."
Klub z Glasgowa v lige vyhral zo 14 duelov iba šesť a v tabuľke je až štvrtý za Celticom, Heartsom a Hibernianom. Futbalisti Rangers naposledy v domácej súťaži zvíťazili 22. októbra proti Motherwellu a po poslednej bezgólovej remíze s Aberdeenom ich fanúšikovia vybučali. V H-skupine Ligy majstrov sú s piatimi bodmi a s rovnakou bilanciou, akú má Artmedia Bratislava, na druhej priečke. "Výsledky nie sú dobré, ale naše výkony nepovažujem za zlé," uzavrel McLeish.

menuLevel = 2, menuRoute = dennik/sport, menuAlias = sport, menuRouteLevel0 = dennik, homepage = false
26. apríl 2024 11:45