StoryEditor

KONTINUITA poisťovňa

25.11.2008, 23:00

Ján Pobežal (33)
krajský riaditeľ pre Žilinský kraj
Vyštudoval Stavebnú fakultu STU v Bratislave, odbor materiálové inžinierstvo. Už počas vysokej školy pracoval ako obchodný zástupca. Obchod a kontakt s ľuďmi mu učarovali. Po skončení vysokej školy sa venoval obchodu a v roku 2000 začal pracovať v poisťovni Generali, kde už po troch mesiacoch zastával pozíciu okresného riaditeľa. V roku 2005 sa po úspešnom konkurznom konaní stal krajským riaditeľom v maklérskej spoločnosti. Koncom roka 2006 dostal ponuku pracovať pre spoločnosť Kontinuita poisťovňa. Ponuka ho veľmi zaujala a od apríla 2007 pracuje na pozícii krajského riaditeľa v MLM sieti pre Žilinský kraj.
V súčasnosti, ako 33-ročný, riadi štyroch okresných riaditeľov a viac ako 200 finančných konzultantov. Myslí si, že jeho vek nie je v spolupráci s jeho kolegami žiadnou prekážkou. "Dôležité je nájsť si cestu a hlavne komunikovať s kolegami o pracovných, ale aj súkromných starostiach a radostiach. Pre úspech je dôležitá pohoda a zohranosť tímu. Snažím sa vnášať medzi ľudí úsmev, dobrú náladu a vzbudiť u finančných konzultantov chuť víťaziť. Myslím, že nášmu tímu sa to aj darí," hovorí.
Túžba víťaziť a plniť stanovené ciele je v našej spoločnosti hlavnou prioritou, vysvetľuje a dodáva, že jeho úlohou je tieto ciele napĺňať.
"Pracovať s tímom ľudí, ktorý je v tejto spoločnosti, či už v ,mojom` kraji, alebo na centrále v Bratislave, je pre mňa radosťou a prajem každému manažérovi, mladému či staršiemu, s takýmto tímom pracovať," hovorí.

menuLevel = 2, menuRoute = finweb/ekonomika, menuAlias = ekonomika, menuRouteLevel0 = finweb, homepage = false
06. október 2024 18:44