StoryEditor

Madonna mia!

23.11.2005, 23:00
Marketingoví odborníci na nej obdivujú, ako dokáže svoju značku neustále inovovať a držať sa najnovších hudobných prúdov, takže nemusí ako mnohé iné hviezdy na koncertoch predvádzať iba karaoke šou plnú dvadsať rokov starých hitov.

Marketingoví odborníci na nej obdivujú, ako dokáže svoju značku neustále inovovať a držať sa najnovších hudobných prúdov, takže nemusí ako mnohé iné hviezdy na koncertoch predvádzať iba karaoke šou plnú dvadsať rokov starých hitov. Madonna sa označuje za sex idol, dnes by sa už však asi hodilo pred toto označenie pridať prívlastok bývalý. Nejde ani tak o jej vek, ale skôr o jej prehnané dávky telesného cvičenia a snahu obliekať sa ako tínedžerka. Fotografie z jej posledných koncertov hneď niekoľko médií sarkasticky komentovalo, že viac než ženu pripomína transvestitu, namiesto o hudbe sa vo výsmešných titulkoch písalo o hromade svalov.
Madonna bola kedysi súčasťou sexuálneho oslobodenia. Dnes jej polonahé koncertné kostýmy vedú k písaniu fejtónov. Istý britský denník si každý týždeň vyberie jednu obeť a vymýšľa si jej fiktívny denník. Ten Madonnin bol založený na konverzácii s manželom o tom, ako neustále nekontrolovane stráca oblečenie a napriek veľkej snahe vyzerať ako dáma nakoniec vždy na pódium vybehne v spodnej bielizni. Madonna sa na záver fiktívneho textu zaprisahávala, že nabudúce sa už ovládne, pretože sa práve chystala vystúpiť na charitatívnej akcii pre deti.
Speváčkin najnovší hit je prepracovanou verziou prastarej piesne skupiny ABBA Madonna ešte stále nie je prastará, bohužiaľ však občas pripomína babičku, čo uteká z domova v papučiach a nočnej košeli. Možno boli reči ospevujúce genialitu, s akou dokáže plávať s prúdom, trochu prehnané. Objavujú sa u nej problémy plávať s prúdom času, ktorý ju privádza k päťdesiatke. A jej starých fanúšikov k rozpačitým úsmevom.

menuLevel = 2, menuRoute = finweb/komentare-a-analyzy, menuAlias = komentare-a-analyzy, menuRouteLevel0 = finweb, homepage = false
06. máj 2024 07:38