StoryEditor

O majiteľovi DMD Group sa rozhodne v novembri

31.07.2006, 00:00
Autor:
ČTKČTK
Záujemcovia o kúpu kontrolného balíka akcií strojárskej skupiny DMD Group, ktorá sa zaoberá aj zbrojárskou výrobou, môžu predkladať ponuky až do konca októbra.

Záujemcovia o kúpu kontrolného balíka akcií strojárskej skupiny DMD Group, ktorá sa zaoberá aj zbrojárskou výrobou, môžu predkladať ponuky až do konca októbra. Fond národného majetku totiž predĺžil termín na prejavenie záujmu o 99,85 percenta akcií DMD o dva mesiace. V piatok tom informovala hovorkyňa fondu Tatjana Lesajová.
"Súčasné vedenie fondu, keďže bude nahradené novým, nechce rozhodovať o stratégii použitia balíka akcií DMD," povedala Lesajová. Víťaz súťaže by mal byť známy do 22. novembra. O kúpu DMD už podľa Lesajovej prejavili záujem dvaja uchádzači, zatiaľ však neuskutočnili v podniku hĺbkový audit. Skupina DMD Group sa zaoberá okrem iného výrobou zbraňových systémov, ktorá zahŕňa produkciu delostreleckých systémov, húfnic, raketometov, mínometov, bojových veží a rôznych druhov munície.

menuLevel = 2, menuRoute = finweb/podniky-a-trhy, menuAlias = podniky-a-trhy, menuRouteLevel0 = finweb, homepage = false
26. apríl 2024 19:21