StoryEditor

Tesco otvorilo nový distribučný sklad

11.12.2007, 23:00

Po distribučnom centre v Senci, ktorý spoločnosť Tesco Stores u nás otvorila na sklonku minulého roka, je ďalšou investíciou spoločnosti distribučný sklad Tesco v Gáni, kde je sústredený priemyselný tovar obchodného reťazca. "Spomedzi krajín strednej Európy sa Gáň pri Galante stala najvhodnejšou lokalitou na vybudovanie ďalšieho logistického centra. Nachádza sa neďaleko seneckého a beckovského skladového centra a neďaleko diaľnice a železnice," vysvetľuje Tim Allinson, vedúci nepotravinového tovaru distribúcie pre strednú Európu spoločnosti Tesco.
Distribučný sklad v Gáni, ktorý je súčasťou Prologis Parku Galanta-Gáň, má 64-tisíc štvorcových metrov skladovej plochy, z ktorých v súčasnosti Tesco využíva 50-tisíc štvorcových metrov a svojou rozlohou patrí k najväčším na Slovensku. Sklad zamestnáva 200 ľudí, má 52 nakladacích brán, denne tu prijmú až 30 nákladných vozidiel a až 40 ich odíde s tovarom do ďalších skladov na Slovensku do Beckova, v Maďarsku do Hercegoloma a v Čechách do Kralúp a do Prostějova. Odtiaľ sa tovar rozváža celkovo do 200 Tesco obchodov.

menuLevel = 2, menuRoute = finweb/podniky-a-trhy, menuAlias = podniky-a-trhy, menuRouteLevel0 = finweb, homepage = false
26. apríl 2024 05:53