StoryEditor

Postavia nájomné byty

19.11.2007, 23:00
Autor:
SITASITA

V popradskej mestskej časti Matejovce by mali postaviť v šiestich bytových domoch 84 nových nájomných bytov. Ich výstavba si vyžiada investície vo výške 125 miliónov korún.
Ide o štvorpodlažné objekty s jedno- a dvojizbovými bytmi. Súčasťou plánovanej investície bude aj výstavba inžinierskych sietí, miestnych komunikácií a parkovísk. Postavenie uvedených bytov by malo trvať jeden a pol roka po uzatvorení zmluvy s dodávateľom zákazky.
Kritériom na vyhodnotenie ponúk bude najnižšia cena a o vydanie súťažných podkladov je možné požiadať do konca novembra tohto roku.
Podľa obstarávateľa by sa mala zákazka financovať z dotácie ministerstva výstavby a regionálneho rozvoja, ako aj z úveru čerpaného zo Štátneho fondu rozvoja bývania a z vlastných finančných prostriedkov mesta.
Podmienkou realizácie bytovej výstavby je však udelenie uvedenej dotácie a úveru. Iba v takom prípade môže príslušná zmluva o dielo na realizáciu prác nadobudnúť účinnosť.
Záujemcovia musia preukázať podobné ukončené zákazky v rokoch 2003 až 2007 s cenou realizácie nad 30 miliónov korún.

menuLevel = 2, menuRoute = finweb/podniky-a-trhy, menuAlias = podniky-a-trhy, menuRouteLevel0 = finweb, homepage = false
28. apríl 2024 06:21