HR trendy SNÍMKA: Hn KonferencieSNÍMKA: Hn Konferencie
StoryEditor

HR TRENDY, 10.10.2023, Národný futbalový štadión Bratislava

04.01.2023, 09:29

RETHINK LEADERSHIP - TALENT - VISIONS - PEOPLE - STRATEGY - RETHINK HR - LEADERSHIP RENAISSANCE

image

partneri podujatia SNÍMKA: Hn Konferencie

SNÍMKA: Hn Konferencie
​​

Konferencia HR Trendy 2023 od HN Konferencie prináša odborníkov a odborníčky z verejnej a zo súkromnej sféry, z akademickej oblasti i neziskového sektora, ktorí majú chuť diskutovať a podeliť sa o najnovšie poznatky a trendy v oblasti práce s ľudským kapitálom. Stretnite lídrov a líderky zo sveta biznisu a porozprávajte sa s nimi o budúcnosti HR, transformácii, technológiách a talentoch.

Odborným garantom podujatia je Amrop.

Témy aktuálne nielen v HR oblasti

Zamysleli ste sa už nad tým, aké percento pracovných pozícií v najbližších piatich či 10 rokoch nahradí umelá inteligencia?

AI, Machine Learning, ChatGPT – v súčasnosti azda najpopulárnejšie buzzwordy. V nedávnej minulosti ešte fantazijné technologické inovácie sa stali realitou. Postpandemické obdobie poznačila vysoká inflácia a nedostatok ľudí vrátane talentov.

Na konferencii HR TRENDY 2023 nájdete odpovede aj na tieto otázky: Ako dosiahnuť výsledky v čase disruptívnych zmien? Ako zvyšovať všestrannosť pracovnej sily? Prečo je dôležité investovať do líderstva? Aká je budúcnosť práce? Ako sa pripraviť na pozície budúcnosti, ak ešte neexistujú? Prečo talentovaní manažéri vo vašej firme nedosahujú svoj potenciál? Aká má byť naša odolnosť voči neistote? Máme ju? Čo znamená digitálna transformácia v HR? Ako dosiahnuť udržateľnú zmenu?

Predostrieme vám nový pohľad a možné spôsoby, ako môžu organizácie čeliť neočakávaným udalostiam vo VUCA svete – teda vo svete neustálej zmeny. Ako žiť s neistotou a ako na ňu reagovať? Dá sa prevziať kontrola nad neistotou? Aká je úloha ľudského kapitálu v krízovom riadení? V budúcnosti práce je istá len jedna vec – a to nepredvídateľnosť! Uprostred ekonomických otrasov sa môžu skôr presadiť firmy, ktoré sa vyrovnajú s nejednoznačnosťou. Budúcnosť práce spočíva vo vytváraní skúseností, ktoré poskytujú kariérny postup a priestor. Prečo by mali vaši ľudia zostať pracovať vo vašej organizácii? Venujeme kariérnym možnostiam mileniálov dostatok priestoru?

Ak máte na čele firmy tzv. baby boomers, čaká vás nedostatok manažérov. Obrovská časť tejto generácie sa presúva do dôchodku. Máte v zálohe talenty, ktoré ich nahradia? A opäť téma kultúry! Je vaša firemná kultúra v súlade s najväčšími biznisovými výzvami roku 2023? Poskytujete ľuďom priestor na úplný rozvoj ich potenciálu – bez ohľadu na to, odkiaľ pracujú? Aké definície platia pre fungovanie v hybridnom svete? Nájdite spôsoby, ako sa tímy môžu virtuálne podporovať a budovať spolupatričnosť, aj keď sú od seba vzdialené. Obnovte vaše zameranie na kultúru. Tradičný pracovný deň od 9.00 do 17.00 je minulosťou. Niektorým vedúcim pracovníkom však ešte vždy vyhovujú staré modely „príkazov a kontroly“, ktoré odumierajú spolu s nimi. Tímy si s nadšením užívajú autonómiu a flexibilitu, ktoré prináša hybridná práca. Napriek tomu, že zamestnanci môžu byť rovnako, ak nie ešte produktívnejší pri práci z domu, mnohí manažéri sa cítia nesvoji, keď fyzicky nevidia, čo ich tímy robia. Majú tiež problémy so sledovaním viacerých vzdialených pracovných rozvrhov.

 

Program podujatia:

8.00 - 9.00 Registrácia účastníčok/kov konferencie a chutné raňajky s Hospodárskymi novinami a magazínom Stratégie

9.00 - 9.10 Otvorenie konferencie moderátorom Jánom Žgravčákom z RTVS

Slovo na úvod: Igor Šulík, Managing Partner, Amrop Global Practice Leader – Leadership Advisory, Amrop Slovakia

9.15 - 9.55 Skills as Workforce Gold: Mining Your Untapped Talent

  • Kelley Steven-Waiss, Chief Transformation Officer, ServiceNow (online)
  • Patrícia Chmelárová, Services Sales Executive EMEA Central, ServiceNow (in person)

Kelley Steven-Waiss bude s nami online a Patrícia Chmelárová bude na pódiu.

10.00 - 10.25 AI v biznise, AI v HR. Digitalizácia a technológie – využitie AI nielen pre oblasť ľudských zdrojov

  • Ivan Kasanický, riaditeľ IT, Partners Group SK, podpredseda Stálej komisie pre etiku a reguláciu umelej inteligencie (CERAI)

10.30 - 11.00 Prestávka na kávu a občerstvenie

11.05 - 12.00 Transformácia práce a budúcnosť v oblasti HR, leadership, technológií a moderných benefitov: Trendy a perspektívy pre 2023+

  • Peter Devínsky, Counsel, Head of Employment Law Practice, Schoenherr​ Slovakia
  • Juraj Králik, výkonný riaditeľ, Asociácia moderných benefitov (AMOBE)
  • Marcela Krajčová, People and Culture Manager, Philip Morris Slovakia
  • Peter Gažík, CEO, Markíza - Slovakia

Panelovú diskusiu moderuje Ján Žgravčák.

12.05 - 12.45 Amrop Leadership Talk with Mikael Ahlström: Leadership & Digital Evolution

  • Mikael Ahlström, entrepreneur and digital strategist, Amrop Keynote Speaker

Mikaela Ahlströma na pódiu privíta Igor Šulík, Managing Partner, Amrop Global Practice Leader – Leadership Advisory, Amrop Slovakia.

12.45 - 13.45 Prestávka na obed

13.50 – 14.15 AI a etika – dôveryhodná umelá inteligencia

  • Juraj Podroužek, odborník na etiku umelej inteligencie, Kempelenov inštitút inteligentných technológií (KInIT)

14.20 – 15.20 Nedostatok talentu/Čo čaká na GEN Z a GEN Alfa ako zamestnancov na Slovensku/Spolupráca zamestnávateľov so školami/Požiadavky pracovného trhu vs. očakávania absolventov

  • Miloš Ondrášik, spoluzakladateľ a riaditeľ, The Duke of Edinburgh’s International Award Slovensko, o. z.
  • Stanislav Boledovič, zakladateľ a CEO Teach for Slovakia, spoluzakladateľ Nexteria
  • Vladimír Orovnický, Managing Director, Daikin Airconditioning Central Europe - Slovakia, prezident, Slovenský zväz pre chladenie, klimatizáciu a tepelné čerpadlá
  • Dana Miňová, CHRO, MH Teplárenský holding, a. s., držiteľka ocenenia HR Leader 2023

Panelovú diskusiu moderuje Ladislava Molnárová, Amrop Slovakia.

15.25 – 15.55 Prestávka na kávu a občerstvenie

16.00 – 16.25 Prineste do vašej firmy zdravé úsmevy

  • Lucia Rabatinová, Managing Director, CURADEN Slovakia

16.30 – 16.55 Reziliencia v Leadershipe – ako ju vybudovať

  • Petra Zorvan, Professional Coach & Mental Trainer

17.00 – 17.10 Ukončenie konferencie

17.10 – 19.00 Meet & Greet/Oslávme spolu úspech

Partnerom networkingového večera je spoločnosť Pernod Ricard Slovakia.

  • Ochutnávka špeciálneho nápoja vytvoreného LEN pre konferenciu HR TRENDY od spoločnosti Pernod Ricard Slovakia. Nápoj bude prepojený s miestom, témou, udalosťou a ľuďmi.
  • Oslávte spolu s nami úspech s heslom: Aké sú vášne lídrov a líderiek?
  • Networkingový večer spojený s vyhlásením rebríčka a odovzdávaním ocenení: TOP 20 najvplyvnejších HR LEADERS v slovenskej sieti LinkedIn.

KTO sú najvplyvnejší HR lídri a HR líderky v slovenskej sieti LinkedIn? Spolu s Data on Steroids sa pozrieme na to, ako vyzerá komunikácia 100 najvplyvnejších HR manažérov a HR manažérok slovenského LinkedIn. KTORÍ HRisti dosahujú najväčší vplyv z pohľadu rôznych parametrov a ČO stojí za ich úspechom? Všetko podložené dátami získanými zo stoviek postov od 100 najvplyvnejších HRistov slovenského LinkedIn.

Partneri: Data on Steroids (data master), Amrop (odborný partner), vydavateľstvo MAFRA Slovakia a HN konferencie (mediálni partneri)

Cena celodennej konferencie HR Trendy je 189 eur (bez DPH).

 

Za program zodpovedá:

Ladislava Molnárová, Amrop Partner, v rámci Amropu na Slovensku vedie pracovnú skupinu Human Resources Professionals, +421 905 658 102, Táto e-mailová adresa je chránená pred spamovacími robotmi. Na jej zobrazenie potrebujete mať nainštalovaný JavaScript.

Kontaktná osoba pre HR Trendy (partnerstvá a informácie týkajúce sa konferencie):

Júlia Andrejčíková, event manager, +421 948 988 124, Táto e-mailová adresa je chránená pred spamovacími robotmi. Na jej zobrazenie potrebujete mať nainštalovaný JavaScript.

menuLevel = 1, menuRoute = hn-konferencie, menuAlias = hn-konferencie, menuRouteLevel0 = hn-konferencie, homepage = false
20. apríl 2024 02:11