StoryEditor

Ktoré zábavné relácie bojujú o diváka?

17.09.2004, 00:00

7edem s. r. o.
Utorok o 21.45, týždenník, TV Markíza
Jedna z mála zábavných relácií pre "zvyšné tri percentá intelektuálov na Slovensku", ktorá si nielen drží svoju úroveň, ale skutočne zabaví. Posledné ohnivko v boji o kvalitný slovenský humor. Možno aj preto, že jej hosťami sú najmä predstavitelia "starej školy" -- Lasica, Dančiak...

Aj múdry schybí
Štvrtok o 20.00, mesačník, TV Markíza
Zábavná relácia s jasným cieľom zmapovať nevedomosť slovenského národa. Tvorcovia evidentne podľahli čaru Rómov, bezdomovcov, alkoholikov a prostoducho vyzerajúcich školákov, ktorí sa bez problémov držia motta, čím menej "zorientovaní", tým vtipnejší.

Dereš
Štvrtok o 20.00, mesačník, TV Markíza
Napriek diváckej unavenosti z politickej satiry patrí relácia k najsledovanejším programom. Keďže tajomstvo úspechu pravdepodobne netkvie v už dávno nie vtipnom Oliverovi Andrásym -- ktorý Elenu Vacvalovú dopĺňa skôr zo zotrvačnosti -- reláciu oživujú najmä humoristi odpovedajúci na divácke otázky, imitátorská dvojica Kaiser -- Meluš a výnimočne aj politický hosť.

Je to možné?
Utorok, 20.00, týždenník, TV Markíza
Po vyskúšaní si viacerých relácií sa Jožo Pročko oblúčikom vracia tam, kde začínal -- ku skrytej kamere. Osvedčenosť tohto formátu mu azda dovolí zotrvať tu o niečo dlhšie...

Uragán
Štvrtok o 20.00, mesačník, TV Markíza
Najpopulárnejšia zábavná relácia s najobľúbenejším slovenským komikom Petrom Marcinom, pri ktorej hodnotení sa kritika a pospolitý ľud značne odlišujú. Jedni tvrdia, že jej úroveň hraničí s kanálovou kultúrou, druhí by za pani Máriu skočili do ohňa. Ktovie, ako sa relácia dramaturgicky vyrovná s odchodom najkrajšej členky na študijný pobyt do Austrálie -- Zuzany Šikulovej.

Inkognito
Pondelok o 20.00, mesačník, TV Joj
Jedna z mála nových relácií, ktorá si hneď získala masy a slušné percentá sledovanosti. Úroveň drží predovšetkým Vlado Voštinár a pomerne šťastný výber hostí -- Maroš Kramár, Zdena Studenková, Ján Króner, Magda Paveleková, Emil Horváth.

Bumerang
Utorok o 20.00, týždenník, STV
Nová zábavná relácia STV. Slabší odvar relácií 7edem s. r. o a Inkognito, navyše "dorazený" slabým výberom hercov, resp. moderátorov -- Zuzana Fialová, Mravec, Miňo.

Ranč
Piatok o 20.00, týždenník, STV
Countryshow s Ivanom Mládkom.

Drišľakoviny
Piatok o 20.00, mesačník STV
Relácia obľúbená predovšetkým medzi staršou generáciou, s pomerne vysokou sledovanosťou, kde sa mnohí smejú na tom, ako málo východoslovenskému dialektu rozumejú... Jedna z mála relácií nechávajúca priestor aj slovenskému folklóru.

České relácie: Tele-tele, Natočto, obe na TV Joj z produkcie TV Nova

menuLevel = 2, menuRoute = hnporadna/civilizacia, menuAlias = civilizacia, menuRouteLevel0 = hnporadna, homepage = false
17. jún 2024 19:56