StoryEditor

Najmenšie Mini DV kamkordéry

28.01.2003, 23:00

Spoločnosť Sony Europe predstavila v týchto dňoch nový modelový rad ultrakompaktných digitálnych kamkordérov Handycam triedy Mini DV pre rok 2003, do ktorého patria modely Sony DCR-TRV 14; DCR-TRV 19; DCR-TRV 22 a DCR-TRV 33. Tieto modely predznamenávajú príchod novej éry v dizajne kamkordérov Handycam. Všetky modely disponujú viacerými funkciami vtesnanými do ešte menších rozmerov kamkordéra než kedykoľvek predtým a v triede High-end v tejto cenovej kategórii kamkordérov značne zodvihli štandard v rozlíšení obrazu. "Všetky kamkordéry v tomto modelovom rade sú štýlové, rozmerovo neuveriteľne malé, s nízkou hmotnosťou a nájdete tu model skutočne pre každého," komentuje Barend Ezechiels, generálny riaditeľ divízie Personal Video spoločnosti Sony Digital Imaging Europe. "Popri brilantnej kvalite obrazu boli zároveň vykonané skutočne veľké zmeny v zvýšení úžitkových vlastností pre budúcich majiteľov kamkordérov. V kamkordéroch nájdete doteraz nevídanú paletu sieťových komunikačných funkcií spolu so sofistikovanou funkciou USB streaming, ktorá dokáže pretvoriť kamkordér na dokonalú web-kameru a tiež umožní prostredníctvom PC ukladať videozáznamy na CD disky. Uvedené faktory určite upriamia na tieto kamkordéry pozornosť širokej verejnosti."
Všetky modely v tomto novom typovom rade sú zároveň vybavené objektívom od spoločnosti Carl Zeiss s 10 x optickou a 120 x digitálnou transfokáciou, 2,5 palcovým dotykovým LCD monitorom s rozlíšením 123 000 pixelov a funkciou SuperSteadyShot pre stabilizáciu obrazu.

menuLevel = 2, menuRoute = hnporadna/informacne-technologie, menuAlias = informacne-technologie, menuRouteLevel0 = hnporadna, homepage = false
27. apríl 2024 23:10