StoryEditor

Navetta prezidentom U.S. Steelu

12.02.2003, 23:00

Christophera Navettu, od decembra 2002 výkonného viceprezidenta spoločnosti U.S. Steel Košice, s. r.o. (USSK), vymenovalo k 1. marcu vedenie materskej firmy U.S. Steel Corporation za prezidenta košickej oceliarskej spoločnosti. Ch. Navetta je nástupcom Johna H. Goodisha, ktorý sa vracia do sídla U. S. Steel v Pittsburghu.
Po absolvovaní štátnej univerzity v Michigane v roku 1969 začal Christopher Navetta svoju kariéru v U. S. Steel ako účtovník - praktikant v závode Gary Works. Predtým, než bol menovaný za generálneho riaditeľa pre administratívu a skupinového kontrolóra pre bývalú diverzifikovanú skupinu U. S. Steel, absolvoval viaceré funkcie v prevádzkach spoločnosti. V roku 1992 ho menovali za kontrolóra pre suroviny pre diverzifikované a spoločné podniky. V období 1994 -- 2001 bol generálnym manažérom pre ploché výrobky v Gary Works a v roku 2001 ho vymenovali za prezidenta firmy USX Engineers and Consultants, teraz pôsobiacej pod názvom UEC Technologies.
Christopher Navetta sa spolu s manželkou Phyllis v blízkej budúcnosti presťahuje do Košíc. Navettovci majú dvoch dospelých synov, Christophera a Paula.

menuLevel = 2, menuRoute = hnporadna/moja-kariera, menuAlias = moja-kariera, menuRouteLevel0 = hnporadna, homepage = false
04. máj 2024 15:40