StoryEditor

Ako sa slovenskí aktivisti psychicky zrútili. Z ruského vlka

26.04.2015, 18:04
Autor:
Dag DanišDag Daniš

Vyzerá to tak, že ruskí Noční vlci trochu narazili. Ešte skôr, ako sa začala ich jazda Európou. Samo osebe je to dobrá správa. Putin porušil medzinárodné právo, keď anektoval Krym. Ruský gang motorkárov je kontroverzný (aj politicky). Preto je celkom prirodzené, že v Európe takéto organizované skupiny Rusov nevítame s nadšením, ale s obavami. A niekde aj so zákazom vstupu...

Zlou správou je zas to, že okrem Nočných vlkov škaredo narazili aj naši prozápadní – a protiruskí – „aktivisti“ (autori hysterického pamfletu Zastavme Nočných vlkov). Narazili sami na seba. Na svoj skrytý rasizmus. Protiruský rasizmus. A na svoj latentný sklon ku konšpiračným teóriám – protiruským konšpiračným teóriám, ktoré za všetkým vidia „mocného Putina“ a „nebezpečný ruský imperializmus“. 

A čo je najhoršie – naši rusofóbi ukázali neuveriteľnú hystériu. A strach. Strach z 20 motorkárov. 

Smutné. 

Keby namietali, že jazda Nočných vlkov môže mať kriminálne následky, bolo by to v poriadku. Keby namietali, že je politicky nevhodná, tiež by to bolo v poriadku. Lenže... Naši angažovaní „aktivisti“ neukázali nijaké argumenty. Nič k veci. Ukázali záchvat. Strach. A paniku dogmatikov. Za ich slovník by sa nemuseli hanbiť ani konšpirátori z tlačoviny Zem a vek. Len namiesto „mocného žida“, ktorý riadi všetko, každú kolobežku, dosadili „mocného Putina“, ktorý riadi každý motocykel. 

Vo svojom záchvate naši vystresovaní protiruskí aktivisti namietali hlavne dve veci:

1. Že motorkári sú Rusi.

2. A že ich riadi mocný Putin, vládca mocnej Rusi, ktorý chce cez 20 motorkárov „demonštrovať silu“, potom chce „expandovať s ruským štátom“ do krehkej slobodnej Európy, chce „symbolicky dobyť slobodný Berlín, slobodnú Varšavu, Prahu, Bratislavu“... A okrem toho všetkého sa chce mocný Putin cez motorkárov – a teraz pozor – „tajne infiltrovať do krajín EÚ a NATO hybridnou, maskovanou formou“. 

Tajne. Maskovane. Infiltrovať. Expandovať. 

Hm... Tak oni nielenže vylezú na motorky, oni sa aj zamaskujú a potom z nich zlezú, aby sa tajne (naozaj tajne) infiltrovali do krajín NATO. 

Uf. 

Čo dodať? Len to, že ak je dogmatický, konšpiračný svet našich protiruských „aktivistov“ a „intelektuálov“ naozaj reálny, potom 20 ruskí motorkári túto malú bitku vyhrali. Ešte predtým, ako naštartovali svoje americké motorky. Pretože „protivník“ sa z toho v predstihu psychicky zrútil. Od strachu.  

01 - Modified: 2024-04-12 22:00:00 - Feat.: - Title: Klimatické kladivo na vzbúrencov. Európske štáty čaká vlna žalôb, Thunbergová sa raduje 02 - Modified: 2024-04-05 04:36:10 - Feat.: - Title: V Bielorusku obvinili troch aktivistov z extrémizmu, hrozí im sedem rokov za mrežami 03 - Modified: 2024-03-27 23:00:00 - Feat.: - Title: Čaká sa na objav. Čo bude prelomová zbraň, ktorá rozhodne vojnu na Ukrajine? 04 - Modified: 2024-03-25 10:01:42 - Feat.: - Title: TROŠKA TROSKA: Slovensko bude mať pokoj, ak bude mať funkčné zdravotníctvo 05 - Modified: 2024-03-13 21:13:27 - Feat.: - Title: Populačný kolaps nie je sci-fi. Pokles plodnosti je možno najdôležitejší trend našej doby
menuLevel = 2, menuRoute = komentare/komentare-hn, menuAlias = komentare-hn, menuRouteLevel0 = komentare, homepage = false
23. apríl 2024 10:50