StoryEditor

Riadiť vlastný podnik je veľmi reálna možnosť

10.09.2014, 00:00
Exkluzívne v HN

Otázka:Môj brat kedysi pracoval v letovisku skupiny Virgin s názvom Ulusaba pri Krugerovom národnom parku v Južnej Afrike, kde pre vás počas vašich návštev niekoľkokrát pripravoval jedlo. Presvedčil som ho, aby dal výpoveď a začal pracovať na budovaní cukrárenskej firmy – volá sa Cake Tapastry. Pokúšal som sa poskytnúť mu rady a podporu, aby svoj podnik posunul vpred, no jeho motivácia je nízka. Akú radu by ste dali niekomu, kto má veľký potenciál, ale nemá sebavedomie na to, aby zo svojho podniku urobil niečo veľké?(Bilal Hoosen)

Odpoveď:

Bilal, pozdravte odo mňa svojho brata, v Ulusabe som si vychutnal niekoľko úžasných jedál. Miestna kuchyňa je pre kuchára fantastickým miestom na zdokonaľovanie schopností a som si istý, že má t...

Tento článok je určený iba pre predplatiteľov.
Zostáva vám 85% na dočítanie.
menuLevel = 2, menuRoute = komentare/komentare, menuAlias = komentare, menuRouteLevel0 = komentare, homepage = false
03. máj 2024 18:33