StoryEditor

Vianočná atmosféra na Mňam TV

20.12.2017, 09:23
Autor:
(red)(red)
Počas sviatočného obdobia budú variť zahraničné i české hviezdy.

Čarovnú atmosféru Vianoc navodia na obrazovke Mňam TV známe mená svetovej i českej gastronómie. Predstavia sviatočné recepty a ukážu šikovné tipy a triky, ako si s varením hravo poradiť.

Jamieho Vianoce: Kým sa rozzvonia zvončeky

​V tejto vianočnej sérii predstaví kráľ britskej gastronómie - Jamie Oliver, kolekciu tých najlepších klasických a slávnostných receptov. Ukáže, ako kreatívne a zároveň jednoducho pripraviť fantastické vianočné pokrmy. Dozviete sa od neho množstvo vychytávok, ktoré vám pri varení ušetria čas. Určite sa vám niekedy stalo, že ste si pozvali hostí, a potom ste neustále odbiehali do kuchyne kontrolovať jedlo na sporáku. Jamie vám poradí recepty na podobné príležitosti, pri príprave ktorých sa však môžete plne venovať hosťom. Spolu s Jamiem si pripravíte napríklad lahodného moriaka v lístkovom ceste, horkú rumovú limonádu alebo ovocné Prosecco.

Mňam TV

Jamie varí Vianoce

Jamie Oliver vás pozýva na návštevu do svojho domu. Vo vianočnom vydaní Jamie varí Vianoce vás nechá nahliadnuť do svojho súkromia. Uvidíte, ako britská celebrita žije v anglickom Essexe. S pomocou svojho mentora Gennara Contalda pre vás pripraví vianočnú hostinu. Ale pozor, Jamie má na varenie pripravený skutočne nízky rozpočet. Ako sa mu podarí vykúzliť slávnostné jedlo? Budete prekvapení.

Najlepšie Vianoce podľa Jamieho a detí

V tejto vianočnej relácii preberú od Jamieho kuchársku zásteru jeho dcéry – Poppy a Daisy. Spoločne predstavia svoje najobľúbenejšie vianočné pokrmy, ktoré pre nich varí ich otec. Dozviete sa aj to, ako zužitkovať zvyšky z vianočnej večere. Tešte sa na delikatesy ako je sušené mäso, varené víno podľa Jamieho alebo mandarínkové želé.

Vianočný špeciál šéfkuchára Hestona Blumenthala

Michellinskými hviezdami ocenený britský šéfkuchár Heston Blumenthal má jediný cieľ. Robí všetko preto, aby jedlá, ktoré ponúka hosťom vo svojej reštaurácii, boli jednoducho dokonalé. Ako to chce docieliť? Pomocou molekulárnej gastronómie. Špeciálne pre Vás má pripravený i vianočný diel, v ktorom vyčaruje originálne vianočné pokrmy.

Mňam TV

Vianoce s Nigellou

Krásna a inšpiratívna ako vždy, to je Nigella. Nenechajte si užiť vianočný špeciál, ktorý ponúkne tradičné vianočné dobroty, ale aj odľahčené varianty.

Cooking Chef: Recept na lahodné Vianoce

Tradičné vianočné špeciality pripravované s dávkou fantázie a neodolateľnými kombináciami ľahko dostupných surovín. To je naša nová kuchárska show na Mňam TV s názvom Cooking Chef: Recept na lahodné Vianoce. Zásteru si pre vás oblečú a varechu do rúk chytia talentovaní kuchári a cukrári v jednej osobe – Adie Srbová a Martin Beránek.

Mňam TV

​​Sladká Adie vie čarovať so sladkosťami

Adie miluje pečenie a design. A keďže v oboch vyniká, môžete sa v jej podaní tešiť na najlahodnejšie sladkosti lahodiace oku. S jej receptami máte postarané o tie najoriginálnejšie dezerty.

Mňam TV

Martin Beránek vie takmer všetko

Vďaka rodinnému zázemiu je nielen výborný cukrár, kuchár, ale aj poľnohospodár, vinár a chovateľ. Vlastní niekoľko hektárov úrodnej pôdy, sadov a  viníc. V apríli 2014 otvoril vlastnú cukrárenskú výrobňu.

Mňam TV

01 - Modified: 2017-11-13 18:11:10 - Feat.: 0 - Title: Šéf Mňam TV: slovenský trh je malý a nasýtený. Ale má pre nás potenciál 02 - Modified: 2017-12-07 12:09:19 - Feat.: 0 - Title: Mňam TV zahajuje vysielanie v HD kvalite
01 - Modified: 2017-12-07 12:09:19 - Feat.: - Title: Mňam TV zahajuje vysielanie v HD kvalite 02 - Modified: 2017-11-13 18:11:10 - Feat.: - Title: Šéf Mňam TV: slovenský trh je malý a nasýtený. Ale má pre nás potenciál 03 - Modified: 2017-10-30 10:15:57 - Feat.: - Title: Na Mňam TV vypuknú Vianoce už v polovici novembra 04 - Modified: 2017-09-08 07:56:09 - Feat.: - Title: Jamie Oliver bude na jeseň variť na Mňam TV 05 - Modified: 2017-08-25 10:52:29 - Feat.: - Title: Orange zaraďuje do svojej programovej ponuky dve nové stanice: Mňam a Mňau
menuLevel = 2, menuRoute = news/media, menuAlias = media, menuRouteLevel0 = news, homepage = false
20. apríl 2024 02:47