Jazdené auto si odteraz kúpite bez obávSummit Motors Slovakia
StoryEditor

Jazdené auto si odteraz kúpite bez obáv

29.11.2021, 23:00
Na nové vozidlá sa v súčasnosti čaká naozaj dlho. Riešením je vybrať si jazdené auto z overeného zdroja, akým je aj web Preverené auto so zárukou.

Na nové vozidlá sa stále dlho čaká

Čakanie na nové auto sa značne predĺžilo kvôli celosvetovým výpadkom čipov či polovodičov. Pre tých, ktorí potrebujú auto hneď, prichádza Summit Motors Slovakia, importér značky Ford, s novým projektom s vozidlami z druhej ruky. Preverené auto so zárukou má v ponuke len autá do veku maximálne 5 rokov, ktoré majú najazdených najviac 100 000 kilometrov.

Technický stav skontrolujú odborníci

Jazdené autá môžu mať na prvý pohľad neviditeľné vady. Pred  zaradením vozidla do ponuky na Preverené auto so zárukou prechádzajú všetky autá 100-bodovou technickou kontrolou. Tá zahŕňa preverenie servisnej histórie auta, kontrolu karosérie, stavu motora, prevodovky, podvozku a mnoho ďalšieho. Autá sú na záver diagnostikované ešte aj elektronicky a okrem overenia funkcií prebehne aj aktualizácia softvérov.

Vďaka tejto kompletnej kontrole si môže byť každý klient istý, že do ponuky sa dostávajú len vozidlá v dobrom technickom stave a dodatočné overenie stavu už nie je nutné.

Preverené vozidlá dostanú záruku navyše aj asistenčné služby

Vozidlá predané cez Preverené auto so zárukou získajú automaticky celoeurópsku záruku na jeden rok a bezplatné asistenčné služby na dobu dvoch rokov. Zároveň sa novým majiteľom naskytne možnosť výhodného financovania, tak ako pri kúpe nového vozidla. Ak novému majiteľovi auto predsa len nesadne, je možné ho do 30 dní od kúpy vrátiť alebo vymeniť za iné. To ale platí za predpokladu, že na ňom od kúpy nebolo najazdených viac ako 1 000 kilometrov.

V ponuke sú rôzne značky

V ponuke Preverené auto so zárukou sa nachádzajú viaceré značky rôznych kategórií. Okrem Fordu sú dostupné aj autá Volkswagen, Škoda, Kia, Hyundai a iné. Plánom Summit Motors Slovakia je nielen rozšíriť sieť fyzických predajní, ale ponúkať klientom hlavne kvalitné služby online aj osobne.

(PR)

menuLevel = 1, menuRoute = pr-clanky, menuAlias = pr-clanky, menuRouteLevel0 = pr-clanky, homepage = false
23. apríl 2024 19:15