Naučte sa zveľadiť svoj majetok. Je to naozaj jednoduchéVisibility
StoryEditor

Naučte sa zveľadiť svoj majetok. Je to naozaj jednoduché

29.11.2021, 23:00
Ak človek nie je dedičom finančného ani mediálneho impéria, šťastnou výherkyňou v lotérii ani nedisponuje talentom v obchodovaní, je investovanie najjednoduchším spôsobom, ako dosiahnuť vyššiu životnú úroveň.

Nie všetci však vedia ako začať, prípadne ak už nejaký prehľad majú, sú opatrní a boja sa pustiť do rizika. A práve pre nich je tu jedinečný pomocník - investičný trenažér Future Invest Master.

Funguje na princípe Facebook chatbota, takže vyskúšať si ho môže ktokoľvek, jedinou podmienkou je mať účet na najznámejšej sociálnej sieti. Ešte pred samotným začatím hry položí hráčom niekoľko otázok, z ktorých odhadne ich investorské naladenie a koľko rizika akceptujú. Potom už prebieha samotné investovanie. Na jeho výnosnosť má vplyv nielen dianie v hernom svete, ale samozrejme aj to, akú investičnú stratégiu si hráči a hráčky vyberú. Našťastie, počas celej hry nie je potrebné siahnuť na svoje bankové konto, všetci hráči dostanú na začiatok vlastné herné peniaze. Investičné operácie sú fiktívne, no postavené našimi skúsenými portfólio manažérmi a kopírujú historické dianie na akciových trhoch.

Na konci simulovaného investičného obdobia budú zo všetkých investorov, ktorí hru dokončia, vyžrebovaní traja šťastlivci, ktorí získajú poukaz na víkendový pobyt vo Wellness hoteli Patince.

Tí hráči, ktorí si investovanie budú chcieť vyskúšať aj naozaj, môžu zveľadenie svojho majetku zveriť naslovovzatým odborníkom. Tí stoja aj za touto unikátnou hrou. Firma IAD Investments, správ. spol., a.s., najstaršia slovenská nezávislá správcovská spoločnosť, ktorá v tomto roku oslávila 30. výročie svojho vzniku, spravuje aktíva viac ako 1,22 miliardy EUR svojich viac ako 40-tisíc investorov a klientov.

 

(PR)

menuLevel = 1, menuRoute = pr-clanky, menuAlias = pr-clanky, menuRouteLevel0 = pr-clanky, homepage = false
26. apríl 2024 12:12