Virtuse
StoryEditor

Virtuse Exchange sa stáva plne mobilnou

28.11.2021, 23:00
Nová slovenská apka Virtuse vám uľahčí život v investovaní do bitcoinu.

Vďaka smartfónom a rýchlemu internetu sa veci ako kancelária, vzdelávanie, či hudba stali mobilnými. Prečo by také nemohlo byť aj investovanie? Mnoho ľudí si ho stále spája s návštevou kamennej pobočky alebo s počítačom s množstvom obrazoviek plných grafov. Dnes však už na investovanie stačí mobilný telefón.

Virtuse Exchange ako jedna z prvých v strednej Európe oznámila spustenie svojej mobilnej aplikácie pre bitcoin. Klienti si aktuálne vďaka aplikácii môžu rýchlo, jednoducho a najmä bezpečne:

  • Nákúpiť, predať a poslať bitcoin
  • Nastaviť pravidelné investovanie od 5 eur mesačne
  • Zobraziť zostatky a pohyby
  • Vkladať a vyberať bankovým prevodom
  • Kontaktovať klientske centrum

Ako uviedol Rastislav Vasilišin, CEO spoločnosti: “V čase vysokej inflácie by sa ľudia nemali spoliehať na prvý alebo druhý pilier a radšej si na dôchodok pravidelne sporiť s aktívom, ktoré sa za posledných 10 rokov zhodnocovalo v priemere 150 percent ročne.

Podľa objemu obchodov a výšky spravovaných aktív je Virtuse najväčšou krypto platformou na Slovensku s klientmi vo viac ako 50 krajinách. Nová aplikácia je dizajnovaná tak, že noví aj skúsení investori môžu jednoducho spravovať svoj majetok v najväčšej digitálnej mene.  

„Maximálna ochrana klientskych aktív je jednou z najvyšších priorít vo Virtuse. Preto je až 99% všetkých prostriedkov klientov uložených v Unchained Capital, jednom z najväčších digitálnych správcov na svete. dopĺňa Matej Demeš, COO Virtuse Exchange.

Mobilná aplikácia Virtuse tak umožní bezpečne nakupovať, predávať, uchovávať či sporiť a tým maximalizovať investičnú stratégiu.

Spustenie mobilnej aplikácie prichádza iba pár mesiacov po tom, čo Virtuse zaviedla obchodovanie v eurách a priame vklady a výbery prostredníctvom SEPA prevodov. Popri eurách je cez aplikáciu stále možné nakúpiť bitcoin prostredníctvom 12 iných mien pomocou karty VISA alebo Mastercard.

 

Líder v investovaní do bitcoinu

Virtuse je jednou z najväčších Bitcoin-centrických platforiem v Európe, pričom objemom aktív v správe ako aj objemom zobchodovaných aktív je najväčšou krypto-platformou na Slovensku. Svoju činnosť poskytuje na základe viazaného živnostenského oprávnenia na prevádzku zmenárne a peňaženky virtuálnej meny. Okrem Slovenska pôsobí aj v iných krajinách EÚ ako aj v Ázii.

Aplikáciu si môžete stiahnuť pre operačný systém Android na nasledujúcom odkaze, verzia pre operačný systém iOS bude uvedená čoskoro.

menuLevel = 1, menuRoute = pr-clanky, menuAlias = pr-clanky, menuRouteLevel0 = pr-clanky, homepage = false
26. apríl 2024 20:27