Najväčší slovenský farmársky e-shop spoločnosti NosKin s.r.o. pôsobil pod značkou Svet Bedničiek a teraz zakladá novú značku FARMOVE, ale jeho hodnoty ostávajúFARMOVE
StoryEditor

Najväčší slovenský farmársky e-shop spoločnosti NosKin s.r.o. pôsobil pod značkou Svet Bedničiek a teraz zakladá novú značku FARMOVE, ale jeho hodnoty ostávajú

30.11.2021, 23:00
Najväčší slovenský e-shop s farmárskymi potravinami prevádzkoval NosKin, s.r.o. pod značkou Svet Bedničiek a vznikol v roku 2013. Kým medzičasom niektoré online platformy s farmárskymi produktami zanikli, minulý rok dosiahol NosKin, s.r.o. ročný obrat až 1,16 milióna eur a teraz zakladá svoju novú značku FARMOVE.

Cez FARMOVE chcú majitelia ešte viac poukázať na to, že rovnako ako im záleží na čerstvosti, kvalite, poctivosti je pre nich dôležité aj to, aby boli súčasťou komunity a prispievali k jej budovaniu. Zaväzujú sa aj naďalej rozvíjať v ekologických riešeniach a podčiarknuť to, že vďaka FARMOVE sa čerstvé produkty z lokálnych zdrojov na váš stôl dostanú jedným z najekologickejších spôsobov. Nákupom čerstvého ovocia a zeleniny môžete pomôcť miestnym producentom a farmárom aj vy.

Práve malí výrobcovia, ktorí robia svoju prácu poctivo a s láskou k planéte, majú často problém získať zákazníkov, keďže nemajú vybudované odberné kanály tak dobre ako veľkí producenti. FARMOVE prepája lokálnych výrobcov, pestovateľov a farmárov so zákazníkmi, čím pomáha celej komunite.

Vychutnajte si čerstvosť aj pomoc komunitám a planéte

Nová značka FARMOVE je aj o ekologickom dovoze čerstvých lokálnych produktov a nestojí iba na debničkách (ako obalovom materiáli), v ktorých si môžu zákazníci tovar objednať. Spoločnosť znižuje uhlíkovú stopu tým, ako efektívne plánuje cesty a distribúciu a snaží sa o úplné eliminovanie jednorazových plastových obalov. Ak je na niektoré produkty potrebné použiť obal, ten môžete pri najbližšej objednávke kuriérovi vrátiť a dostať ho tak späť do obehu. Najväčší slovenský farmársky e-shop spoločnosti NosKin s.r.o. pôsobil pod značkou Svet Bedničiek a teraz zakladá novú značku FARMOVE, ale jeho hodnoty ostávajú Najväčší slovenský farmársky e-shop spoločnosti NosKin s.r.o. pôsobil pod značkou Svet Bedničiek a teraz zakladá novú značku FARMOVE, ale jeho hodnoty ostávajú FARMOVE Názov FARMOVE pomáha komunitám

Názov FARMOVE odzrkadľuje aj lásku k poctivým farmárom, pestovateľom, sadárom, chovateľom a malovýrobcom, ktorých FARMOVE podporuje tým, že od nich odoberá tovar a prepája ich so spotrebiteľmi. FARMOVE je hrdou súčasťou veľkej rodiny, spoločnosti, komunity, ktorej záleží na zdraví, čerstvosti, poctivosti, férovosti, ľudskosti a kvalite.

Tým to však nekončí. Spoločnosť podporuje aj iné komunity, ktoré robia prínosnú osvetu v oblasti ekológie či športu a kvalitnými produktami podporujú aj mamičky s deťmi, ktoré potrebujú pomoc druhých. Najväčší slovenský farmársky e-shop spoločnosti NosKin s.r.o. pôsobil pod značkou Svet Bedničiek a teraz zakladá novú značku FARMOVE, ale jeho hodnoty ostávajú Najväčší slovenský farmársky e-shop spoločnosti NosKin s.r.o. pôsobil pod značkou Svet Bedničiek a teraz zakladá novú značku FARMOVE, ale jeho hodnoty ostávajú FARMOVE Lokálne sezónne produkty priamo na váš stôl

Na stránke www.farmove.sk si môžete vybrať zeleninu, ovocie, mliečne výrobky, vajcia, strukoviny, bylinky a ďalšie trvanlivé produkty od prevažne slovenských farmárov, vyberať môžete z vyše 1400 produktov. Zvoliť si môžete z niekoľkých vopred stanovených časov doručenia. Vaša nádielka čerstvých, zdravých a sezónnych dobrôt vám príde v debničke alebo papierovej taške a vy si môžete začať vychutnávať nielen poctivé chute, ale aj dobrý pocit z nákupu.

Pri príležitosti založenia novej značky aj webstránky si pre svojich zákazníkov pripravilo FARMOVE darček – na všetky objednávky doručené do 16.12.2021 (vrátane) získate od FARMOVE špeciálnu zľavu 10 % na celý nákup.

Začnite nakupovať ekologickejšie na www.farmove.sk

(PR)

menuLevel = 1, menuRoute = pr-clanky, menuAlias = pr-clanky, menuRouteLevel0 = pr-clanky, homepage = false
25. apríl 2024 14:37