stock.adobe.com
StoryEditor

Naučte sa cudzí jazyk rýchlo, efektívne a z pohodlia domova

07.02.2018, 23:00
Radi by ste sa zlepšili v cudzom jazyku, ale vaše časové možnosti sú obmedzené? Nechcete tráviť čas v zápche cestou do a zo školy? Máme riešenie aj pre vás!

Vyskúšajte výučbu cudzieho jazyka cez Skype. Učiť sa môžete z pohodlia domova, kancelárie, dokonca aj počas dovolenky. K výučbe vám totiž stačí len počítač a pripojenie na internet. V jazykovej škole Volis Academy máme s výučbou cudzích jazykov cez Skype dlhoročné skúsenosti a v našej ponuke nájdete ako skupinové kurzy, tak aj individuálne – prispôsobené vašim požiadavkám.

 Výučbou cez Skype ušetríte nielen čas, ale aj peniaze a nemusíte sa stresovať, či stíhate prísť na hodinu výučby včas. „Jednoznačne odporúčam lekcie anglického jazyka prostredníctvom Skype vo VOLIS ACADEMY všetkým, ktorí potrebujú ušetriť čas a v pohodlí svojej kancelárie alebo domu chcú nerušene zlepšovať svoje vedomosti z vybraného jazyka, ako aj komunikačné schopnosti a to v čase, ktorý Vám najviac vyhovuje,“ potvrdzuje naše slová Ing. Monika Svíbová zo spoločnosti CWS – boco Slovensko, s.r.o.

 Všetky kurzy sú vedené skúsenými lektormi, ktorí naučili cudzí jazyk už stovky spokojných zákazníkov a s ktorými bude výučba zábavou a nie trápením. Hovorí Ing. Monika Svíbová: „Pod vedením vzdelaných lektorov so skvelým prístupom som sa zanedlho stala smelšou v komunikácii a samozrejme som si zlepšila slovnú zásobu, gramatiku atď. Na hodinách postupujem takou rýchlosťou, akú zvládam, pýtam sa koľkokrát chcem, opakujem koľkokrát potrebujem, všetko mi je vysvetlené.

 Jazyková škola Volis Academy je akreditovaná Ministerstvom školstva, vedy, výskumu a športu, taktiež bola ako prvá akreditovaná na výučbu anglického jazyka Callanovou metódou – priamo organizáciou Callan Method Organisation London.

 Kvalitu výučby je možné overiť si počas ukážkovej hodiny, ktorú môžete absolvovať zadarmo a bez akýchkoľvek záväzkov. Kompletnú ponuku jazykových kurzov cez Skype nájdete na web stránke www.volis.sk, na ktorej môžete zároveň absolvovať aj bezplatný online test a zistiť tak svoju úroveň ovládania cudzieho jazyka. Prihláste sa na jazykový kurz ešte dnes a študujte z pohodlia svojho domova aj vy.

(pr)

menuLevel = 1, menuRoute = pr-clanky, menuAlias = pr-clanky, menuRouteLevel0 = pr-clanky, homepage = false
26. apríl 2024 03:30