StoryEditor

AliExpress Day 2018: Ako získať 90% zľavy?

10.11.2018, 23:00
AliExpress Day 2018 je tu! Poznáte všetky tajomstvá tejto nákupnej akcie? Prečo práve 11.11. a ako získať zľavy až 90 %? Prinášame odpovede!

AliExpress je online nákupná galéria zastrešujúca viac než        70 000 predajcov čínskeho tovaru. Nákupy na AliExpress sú výhodné celoročne - obrovský výber, nízke ceny, doprava zadarmo na väčšinu produktov. Dňa 11. 11. ide AliExpress ešte ďalej! Tento deň sa stáva symbolom najlacnejších nákupov na AliExpress. Čínske výrobky nakúpite s 90% zľavou. Vďaka obrovským zľavám sa AliExpress Day stáva populárnou akciou po celom svete.

V roku 2017 stačili len 2 minúty, počas ktorých AliExpress Day prekonal svojou tržbou ročnú tržbu spoločnosti Alza.sk (asi 820 miliónov €). Tým akcia prekonala predchádzajúci ročník až o 30 %.V Amerike sú tomuto dňu podobné hneď dva - Black Friday a Cyber Monday, ktoré sú populárne aj na Slovensku.

Vianočné darčeky presne včas!

Dátum 11. 11. nepripadol AliExpress Day náhodou. V Číne je tento deň oslavovaný ako takzvaný Single Day, teda deň všetkých nezadaných, ktorí si môžu kúpiť vysnený kúsok za zníženú cenu. Každoročne je v tento deň zlacnených na minimum viac než 15 miliónov produktov.

Na Slovensku môžeme vďaka časovému posunu nakupovať už o deň skôr. Chcete svojim blízkym urobiť radosť originálnym darčekom? AliExpress Day je ideálna príležitosť! Nakúpte tento rok darčeky s predstihom a za najnižšie ceny!

Zľava až 90 %? Pozrite si najobľúbenejší tovar z AliExpress!

Na AliExpress kúpite všetko! Predajcovia ponúkajú drobnú elektroniku, šperky, oblečenie, hračky pre deti alebo napríklad potreby do domácnosti. Ktoré produkty sa oplatí nakupovať najviac?

TIP: Ako získať zľavové kupóny a ušetriť na AliExpress Day maximum? Tipli prináša všetky aktuality k AliExpress day 2018

1. Drobná elektronika

Športové hodinky, kvalitné sluchátka, kryty na telefón a ďalšia drobná elektronika a príslušenstvo nie sú práve lacná záležitosť. Vďaka AliExpress Day nakúpite kvalitné kúsky za super ceny.

2. Šperky a módne doplnky

Urobte radosť sebe alebo svojim blízkym. Pozrite si ponuku šperkov a doplnkov na AliExpress. Nikde inde totiž nezoženiete tak široký výber klasických doplnkov alebo najrôznejších náramkov a náhrdelníkov.

 

3. Oblečenie

Zabudnite na ponožky, darujte tento rok na Vianoce originálne tričko alebo mikinu. Nech už majú všetci blízky radi čokoľvek, na AliExpress zoženiete oblečenie s motívmi zvierat, animovaných hrdinov aj filmových postáv.

4. Hračky pre deti

Na AliExpress zoženiete hračky všetkého druhu nielen na AliExpress Day. Nech už zháňate spoločenské hry, plyšové hračky alebo hračky rozvíjajúce detskú logiku, na Aliexpress si určite vyberiete. Ideálny darček pod stromček v podobe plyšovej hračky kúpite za najvýhodnejšiu cenu práve 11. 11. 2018.

5. Potreby pre domácnosť

Zariaďte si domácnosť s produktami AliExpress. Lacný, ale kvalitný čínsky tovar nakupujte vo veľkom a so zľavou. Nakúpte si nový riad, vankúše alebo dekoratívne doplnky do bytu. Najväčší výber tovaru všetkého druhu nájdete jedine na AliExpress.

TIP: Ako získať zľavy 90 % a ďalších 10 % navyše? To je Tipli cashback!

Zdá sa to až neuveriteľné, ale 90% zľava nie je všetko, čo môžete na AliExpress získať. Teraz máte možnosť vďaka, rýchlej registrácii na Tipli, získať navyše zľavu ďalších 10 %.

​Nikdy ste o Tipli nepočuli? Ide o portál, ktorý odmeňuje svojich užívateľov za každý nákup. Zákazník tovar kúpi za rovnakú cenu ako obvykle a časť zo zaplatenej čiastky dostane späť. Týmto spôsobom ušetríte hneď dvakrát! Pripravte sa na AliExpress Day, využite cashback a nakúpte tovar za najlepšie ceny.


(pr)

menuLevel = 1, menuRoute = pr-clanky, menuAlias = pr-clanky, menuRouteLevel0 = pr-clanky, homepage = false
27. apríl 2024 04:50