Aké kožené batohy pre mužov budú túto sezónu trendy?Shutterstock
StoryEditor

Aké kožené batohy pre mužov budú túto sezónu trendy?

20.01.2022, 23:00
Pánsky batoh je doplnok, bez ktorého sa jednoducho žiadny moderný muž nezaobíde. Na vrchole sa v posledných rokoch držia kožené ruksaky, ktoré sú nielen trendy, ale ponúkajú tiež trvácnosť a nadčasovosť. Navyše, koža je známa tým, že starne s gráciou, preto sa nemusíte báť, že batoh stratí po rokoch nosenia svoje čaro. Naopak, pri správnej starostlivosti sa budete tešiť dlhej životnosti svojho obľúbeného ruksaku. Po akom módnom batohu by ste mali siahnuť počas tejto sezóny?

Trendy pánsky batoh na každý deň

Pánske kožené batohy s A4 formátom so sebou môžete nosiť do práce aj do parku. Vhodný pánsky ruksak Backpack Mini alebo Buckle MSN Bag hranatých tvarov od ikonickej značky RAINS z umelej kože pokojne nahradí aj pracovný kufrík a okrem písacích potrieb pojme aj notebook, peňaženku a doklady. Vďaka nedbalej a nevtieravej elegancii je skvelou voľbou k pánskym chinos nohaviciam, obleku, kabátu, ale tiež napríklad džínsovej bunde. Okrem tradičnej čiernej môžete siahnuť aj po pánskom koženom ruksaku Rains v sivej, béžovej alebo svetlomodrej farbe. Vhodnou voľbou je aj pánsky kožený batoh DR. Martens, ktorý spĺňa požiadavky na veľkosť aj eleganciu.

Z elegantných pánskych kožených ruksakov môžete staviť aj na renomovanú značku Trussardi, ktorá ponúka pánsky batoh v gaštanovom odtieni, po Calvin Klein ruksaku v tmavomodrej farbe alebo po luxusnom Michael Kors ruksaku z prírodnej lícove kože, do ktorého sa zmestí bez problému aj A4 formát.

Buďte štýloví aj na cestách

Pánskym koženým batohom sa nemusíte vyhýbať ani vo svojom voľnom čase. Naopak, tento skvelý spoločník nie je vhodný len do kancelárie, ale môžete ho so sebou vziať aj na cesty. Siahnuť môžete po kombinovanom ruksaku pozostávajúcom zo zamšovej kože a látky v športovom štýle od značky Diesel. Tento štýlový ruksak v zelenej farbe je nielen dostatočne veľký, vďaka čomu sa doň bez problémov pobalíte, ale nosí sa tiež maximálne pohodlne.

Alternatívu vám ponúka značka Guess s pánskym ruksakom Massa Smart 2, ktorý kombinuje látku so zaujímavým koženým prvkom. Trendy ruksak v sivej farbe v ležérnom štýle doladíte k pánskym rifliam aj k elegantným chinos nohaviciam a mokasínam. Aké kožené batohy pre mužov budú túto sezónu trendy? Aké kožené batohy pre mužov budú túto sezónu trendy? Shutterstock Aký batoh podčiarkne vašu osobnosť?

Na výslnie sa dostávajú aj retro a vintage pánske kožené batohy, pre ktoré sú typické výrazné vrecká. Retro batohy sa vyznačujú badateľnou a atraktívnou kresbou a sú vhodnou voľbou k neformálnym odevom, napríklad k jednoduchej ležérnej bavlnenej košeli v bielej farbe, pánskym rifliam a bielym teniskám. Retro ruksak je vhodný pre každého muža, ktorý obľubuje uvoľnený a bohémsky štýl.

Pokiaľ vás skôr priťahujú minimalistické ruksaky, môžete bez problémov na jeden staviť. Jednoduchosť, jasné línie, univerzálnosť. Aj týmito vlastnosťami sa pánsky kožený ruksak Wittchen v minimalistickom štýle vyznačuje. Jeho obrovskou výhodou je skutočne široké množstvo rôznych štylizácií. Môžete ho kombinovať ako s džínsami, tak s elegantným oblekom.

Ak dávate prednosť vzorom, odvážnejším farbám a priťahujú vás extravagantnejšie doplnky, zaručene vás nesklame značka Guess so širokou ponukou ruksakov vyhotovených z umelej kože, ktoré sú trendy, nadčasové a dokážu ozvláštniť každý, aj ten najjednoduchší look.

(PR)

menuLevel = 1, menuRoute = pr-clanky, menuAlias = pr-clanky, menuRouteLevel0 = pr-clanky, homepage = false
19. apríl 2024 20:28