StoryEditor

VÚB prináša Invest Plan - výnimočný produkt na poli investovania

09.10.2019, 00:00
Pokiaľ hľadáte riešenie pre zhodnotenie vašich financií, mali by ste zvažovať investovanie.

Na trhu je teraz unikátny produkt InvestPlan, s ktorým prichádza VÚB banka. Tá ho ponúka svojim prémiovým klientom – členom klubu Magnifica. Ide o moderný softvérový nástroj, ktorý každému klientovi navrhne ideálne investičné portfólio šité na mieru.

Jednou z najvhodnejších

Pri všeobecne nízkych úrokových sadzbách je investovanie do fondov jednou z najvhodnejších foriem zhodnotenia peňazí. Pre klienta je využívanie InvestPlanu navyše mimoriadne pohodlné a bezstarostné. Softvér neustále vyhodnocuje, či je klientove portfólio v súlade so stanovenými cieľmi a v prípade potreby navrhuje zmeny, ktoré majú zabezpečiť efektívne spravovanie jeho majetku. „Jednou z najväčších výhod služby InvestPlan je to, že kombinuje know-how skupiny Intesa Sanpaolo a expertízy viac ako 200 správcov portfólií spoločnosti EurizonCapital, pravidelný monitoring a osobný prístup bankára,“ hovorí Peter Dudák, riaditeľ Odboru prémiových klientov a privátneho bankovníctva VÚB banky. Nespornou výhodou je to, že VÚB banka spravuje celé portfólio klienta, depozitá aj investície.

Služba Invest Plan zahŕňa 4 kroky:

  1. Investičný profil
  • Klient v investičnom dotazníku zhodnotí svoje znalosti a skúsenosti, investičné ciele, svoju finančnú situáciu a postoj k riziku. Na základe odpovedí vznikne investičný profil.
  1. Diagnostika portfólia
  • Portfólio klienta je potom rozdelené do troch oblastí – likvidita, rezerva, investície
  1. Návrh portfólia
  • Klient získa na mieru šité ideálne portfólio z jednotlivých produktov, pričom systém viacerých kontrol zabezpečí vysokú ochranu pri investovaní
  1. Monitorovanie portfólia
    • Softvér permanentne vyhodnocuje vývoj na finančných trhoch a vhodnosť portfólia pre klienta.

Všetky informácie klientovi pravidelne komunikuje osobný bankár a takisto sú klientovi aj zasielané elektronicky.

(PR)

menuLevel = 1, menuRoute = pr-clanky, menuAlias = pr-clanky, menuRouteLevel0 = pr-clanky, homepage = false
27. apríl 2024 01:30