StoryEditor

Zistite, aký typ investora ste

14.09.2020, 00:00
Máte v pláne začať si sporiť alebo naopak investovať a podieľať sa na inovatívnych novinkách vo fintech oblasti? Takéto možnosti sa skrývajú za dotazníkom pre každého, koho aspoň trochu oslovili kryptomeny a chce zistiť, či „mu neušiel vlak” a má stále možnosť investovať do tohto rastúceho fenoménu. Každý predajca by vás presviedčal, že ten správny čas je práve teraz. V slovenskej kryptospoločnosti CRYPTON DIGITAL, SE si nemyslia nič iné, ale systém postavili opačne a začali od klienta. S dotazníkom, ktorému teraz štartuje kampaň na sociálnych sieťach, chce spoločnosť aj bežným ľuďom priblížiť ich možnosti.

Vyskúšajte si Dotazník aj vy a zistite, aký ste typ investora.

Pojem kryptomena pozná viac ako 80 % pravidelných užívateľov internetu. Ale iba štvrtina z nich si o tomto rýchlo rastúcom druhu aktív vyhľadala ďalšie informácie. Informovanosť na Slovensku je tak zjavne nízka a ľudia nepoznajú možnosti, ako bezpečne investovať a zarobiť s kryptomenami. Odstrániť tento nedostatok sa rozhodol CRYPTON DIGITAL dotazníkom so štyrmi otázkami, na ktorého konci každý spozná najvhodnejšiu vstupnú bránu do sveta kryptomien podľa jeho aktuálnej ekonomickej situácie.

Milan Božik Milan Božik, predseda predstavenstva CRYPTON DIGITAL, SE CRYPTON DIGITAL, SE, Milan Božik, predseda predstavenstva CRYPTON DIGITAL, SE

,,Investovať peniaze znamená urobiť vážne rozhodnutie, pretože tie prostriedky už raz naši klienti niekde museli zarobiť. Dnes ale nikto nemá čas študovať obsiahle prospekty celého spektra spoločností poskytujúcich bežné zhodnotenie. Máme za to, že ľudia potrebujú vidieť jasne, čo sa im ponúka v rámci možností, ktoré majú. A pokiaľ ich to zaujme, už sú iba krok od naštartovania svojej investície,” vysvetlil Milan Božik, spoluzakladateľ CRYPTON DIGITAL, SE.

Kampaň spoločnosti má za cieľ ukázať ľuďom, že vstup na rastúci kryptomenový trh je bezpečný a dnes ponúkané portfólio produktov myslí na každého. Bez ohľadu na to, či si budúci investor môže dovoliť odkladať pár desiatok eur mesačne alebo, naopak, hľadá možnosť, ako efektívne zhodnotiť rodinné úspory či zisk z podnikania.

Dotazník CRYPTON DIGITAL spoznáte na sociálnych sieťach pod týmito vizuálmi.

Spoločnosť stavila na zaručený marketingový recept. Krásna žena a atraktívne aktíva. CRYPTON DIGITAL, SE

Kampaň myslí aj na konzervatívnejšieho investora. Kryptomeny v strednej Európe už nie sú výhradne predmetom záujmu iba mladých investorov. Podľa CRYPTON DIGITAL stále viac slovenských a českých investorov predstavujú klienti, ktorí už majú skúsenosti s investíciami, napríklad do iných druhov aktív. Rozumejú systému investovania, ale ešte nepoznajú možnosti, ktoré im prináša kryptomenový trh.

Kryptomeny však nie sú priestorom iba pre investovanie, ale aj atraktívna forma šetrenia si v drobnom. Stačí pár desiatok eur mesačne, ktoré si bežne odkladáte do keramického prasiatka. Už takto malý vklad stačí na to, aby ste si tieto prostriedky bezpečne uložili a nechali skúsené tímy odborníkov, aby vám ich s citom zhodnocovali. Pri takomto zhodnocovaní sa vklad bezpečne rozkladá do rôznych portfólií kryptomien. Tak, aby bola najväčšia pravdepodobnosť malého zisku každý deň. Tento systém zároveň dokonale potláča malé straty, ktoré prídu v neproduktívne dni tak, ako na každom trhu.

Bitcoin lídrom na trhu

Kryptomien sú už dnes stovky. Najväčšia pozornosť sa, samozrejme, venuje jej lídrovi - bitcoinu. V roku 2014 bola cena jedného bitcoinu 14 dolárov. Dnes sa jeho cena približuje k 10 500 dolárom. Za tú dobu si prežil vrcholy a pády, podobne ako FIAT meny či iné aktíva. A analytici mali dostatok času sledovať jeho schopnosť rýchleho zotavenia sa a dlhodobý rast.

,,Kryptomeny, v tomto prípade konkréte bitcoin, majú jedinečnú zvláštnosť. Na rozdiel od  klasických finančných prostriedkov, na aké sme boli doteraz zvyknutí, nemôže nikto rozhodnúť o tom, že zo dňa na deň vydá do obehu viac bitcoinov, ako bolo pôvodne plánované, a tým zníži hodnotu tých mincí, ktoré sú v obehu, a investorom pokazí ich vízie. Tento faktor investorom garantuje dlhodobú cenu bitcoinu,” doplnil Milan Božik z CRYPTON DIGITAL.

Finanční analytici predpokladajú, že trhová kapitalizácia bitcoinu sa môže dostať až na úroveň trhovej kapitalizácie zlata. Vtedy by sa cena jedného bitcoinu počítala v státisícoch dolárov. 

Ťažba bitcoinov je naplánovaná približne do roku 2140. A keď si uvedomíme, že od roku 2009, kedy bol bitcoin založený, má už dnes vysokú cenu, nie je to nič nepredstaviteľné.

Profitujte aj vy na kryptomenovom trhu. Dnes už môže byť jeho súčasťou každý. Tak sa stane kryptomenový trh ešte silnejším a tí, ktorí včas pochopili jeho možnosti, začnú vytvárať nové bohatstvo.

Zoznámte sa so spoločnosťou CRYPTON DIGITAL, SE

https://crypton.digital/

Spoznajte startup WEXO zameraný na nový spôsob platieb

https://wexopay.com/

 (PR)

menuLevel = 1, menuRoute = pr-clanky, menuAlias = pr-clanky, menuRouteLevel0 = pr-clanky, homepage = false
26. apríl 2024 21:25