Proxenta seminár 2020
StoryEditor

Proxenta zhodnotí uplynulý rok a predstaví plány na seminári PROXENTA 2020

21.10.2020, 00:00
Investičná skupina Proxenta aj počas pandémie koronavírusu COVID-19 organizuje svoj seminár PROXENTA 2020. Zhodnotí na ňom uplynulý rok a predstaví investičné plány na rok 2021.

Majiteľ a generálny riaditeľ skupiny Proxenta Pavol Kožík pre partnerov, klientov, ale i odbornú verejnosť zhodnotí uplynulý rok z pohľadu finančnej skupiny Proxenta. Zároveň predstaví plán na rok 2021 a prinesie informácie o plánovanom rozvoji a nových investíciách Proxenty. „Ani na sekundu sme nerozmýšľali nad tým, že by sme náš každoročný seminár pre klientov a partnerov nezrealizovali. Aj napriek sťaženým podmienkam bude seminár aj v tomto roku. Síce sa nemôžeme stretnúť osobne, ale vďaka moderným technológiám sa dokážeme spojiť online a naživo. Nie je predsa dôležité, akou formou sa stretneme, ale podstatné je to, čo chceme povedať,“ hovorí o výzve usporiadať seminár počas pandémie v online priestore Pavol Kožík.

Seminár PROXENTA 2020 prichádza v čase, keď Proxenta vypláca výnosy z emitovaných cenných papierov v celkovej hodnote viac ako jeden milión eur. Finančnú pozíciu Proxenty tak nijako nepoznačila ani pandémia koronavírusu COVID-19 a ani platobná neschopnosť jednej z konkurenčných firiem. Spoločnosť bude začiatkom budúceho roka finalizovať niekoľko developerských projektov. „Aj seminár bude príležitosťou prebrať všetky otázky, ktoré naši partneri a investori majú. Naše portfólio je veľmi dobre rozložené a aj financovanie je dlhodobo udržateľné. Nemáme preto problém odpovedať na akékoľvek otázky,“ dodáva Kožík.

Pre platné nariadenia hygienikov a najmä kvôli bezpečnosti účastníkov sa v tomto roku seminár uskutoční v online priestore. Diváci sa budú môcť zapojiť svojimi otázkami prostredníctvom aplikácie Slido.

Seminár PROXENTA 2020 sa uskutoční už vo štvrtok 22. októbra o 14:00.

Priamy prenos môžete sledovať na tomto linku: https://youtu.be/tknn1ReXjUc

 

 (PR)

menuLevel = 1, menuRoute = pr-clanky, menuAlias = pr-clanky, menuRouteLevel0 = pr-clanky, homepage = false
26. apríl 2024 08:52