bankomat Tatra bankaTatra banka
StoryEditor

Vklad na účet viete zrealizovať aj bez návštevy pobočky

15.11.2020, 23:00
Hotovosť potrebujete niekedy nielen vybrať, ale aj vložiť. V dnešnej dobe už existuje riešenie aj bez návštevy pobočky.

Bankomaty s možnosťou vkladu sú dnes čoraz obľúbenejšie medzi klientmi slovenských bánk. Najviac takýchto bankomatov na Slovensku má Tatra banka, ktorá s prevádzkou začala už pred viac ako dvoma rokmi a aktuálne ich má už vyše 140 naprieč celým Slovenskom. Vďaka Bankomatom 2.0 na vklad a výber môžu klienti Tatra banky naďalej pracovať s hotovosťou aj v menších mestách, kde sa nenachádza pobočka. Veľkou výhodou to môže byť aj pre podnikateľov, ktorí častejšie disponujú väčšou hotovosťou z tržieb.

Takýto vklad na účet je, samozrejme, bez poplatku. Okrem vkladu a výberu sa v novom bankomate klienti dozvedia aj zostatok na účte, môžu si zmeniť PIN ku karte alebo dobiť kredit na mobile.

V kombinácii s mobilnou aplikáciou a kontaktným centrom DIALOG Live tak majú klienti Tatra banky už takmer všetky bankové služby k dispozícii bez toho, aby museli chodiť do banky osobne.

Využívať moderné a bezpečné služby Tatra banky je veľmi jednoduché a v dnešnej dobe epidemiologických obmedzení aj výhodné. Ak ešte osobný účet v Tatra banke nemáte, môžete si ho otvoriť aj online cez aplikáciu Tatra banka, nech ste kdekoľvek a to vďaka overeniu totožnosti cez Tvárovú biometriu. Účet je aktívny okamžite po otvorení.

(PR)

menuLevel = 1, menuRoute = pr-clanky, menuAlias = pr-clanky, menuRouteLevel0 = pr-clanky, homepage = false
27. apríl 2024 04:12