Slováci vyvinuli prvú finančnú kávu na svetePartners Group SK
StoryEditor

Slováci vyvinuli prvú finančnú kávu na svete

20.04.2022, 00:00
Je edukatívna - jej zloženie je inšpirované ideálnymi finančnými mierami.

Ani sme sa nenazdali a svet sa opäť zmenil. Jedna nepríjemná situácia strieda druhú a každá nová udalosť ovplyvňuje aj finančné trhy.

Dianie vo svete má dosah aj na fungovanie domácností, investovanie či na ceny bývania. V každej zmene však musíme hľadať aj nové príležitosti, a preto je toto obdobie ideálnym časom na kontrolu a prehodnotenie svojich financií.

V spoločnosti PARTNERS GROUP SK si to uvedomujú, a preto s radami pre klientov nečakajú, kým bude svet zase dokonalý. Rôzne opatrenia upravujúce možnosť stretávať sa ovplyvnili aj schopnosť ľudí na Slovensku aktívne riešiť svoje financie. Preto hneď, ako sa obmedzenia uvoľnili, špecialisti z PARTNERS GROUP SK vyvinuli unikátny edukačný nástroj na stretnutie s každým, kto si chce poupratovať vo svojich financiách a prispôsobiť svoj finančný plán reálnym potrebám.

Slováci vyvinuli prvú finančnú kávu na svete Slováci vyvinuli prvú finančnú kávu na svete Partners Group SK Tak vznikla prvá finančná káva na svete – PARTNERS káva! Jej zloženie svojou skladbou kávových odrôd presne kopíruje ideálne finančné miery, základné pravidlo hospodárenia s osobnými financiami. Tie sú pre klientov spoločnosti už dobre známe, pretože podľa nich plánujú, ako vynaložia svoje príjmy: 10 % tvorba rezerv, 20 % tvorba aktív, 30 % maximálna výška splátok úverov a 40 % bežná spotreba.

Aby si obyvatelia Slovenska zapamätali toto pravidlo ideálnych finančných mier ešte lepšie, o delikátnu chuť sa postarala kombinácia štyroch druhov káv zmiešaných práve v pomere 10:20:30:40!

10 % Guatemala Antiqua Pastores, 20 % Columbia Supremo, 30 % India Malabar a 40 % Brazília Santos. Jedná sa o zmes 100 % Arabica = 100 % PARTNERS káva.

Načo čakať? Príďte ju ochutnať s našimi finančnými odborníkmi a spoločne sa pozrite na to, z čoho sa skladá ten váš finančný svet. Viac sa dozviete na www.partnerskava.sk.

 

menuLevel = 1, menuRoute = pr-clanky, menuAlias = pr-clanky, menuRouteLevel0 = pr-clanky, homepage = false
26. apríl 2024 15:53