Produkty z pohľadového betónu vám skrášlia interiér či exteriér na nepoznaniePROFICON
StoryEditor

Produkty z pohľadového betónu vám skrášlia interiér či exteriér na nepoznanie

17.06.2021, 00:00
Obklad či dlažba z pohľadového betónu dodávajú domovu prvok modernej architektúry. Slovenský výrobca Proficon ich ponúka v rôznych farebných prevedeniach a objednať ich viete online.

Časy, kedy sa každá betónová plocha zakrývala fasádnou omietkou či dizajnovým obkladom, sú dávno preč. Moderná architektúra sa nebojí ukázať nezakryté betónové plochy či už v exteriéri alebo interiéri. Ak plánujete rekonštrukciu bytu či stavbu rodinného domu, určite zvážte zakomponovať produkty z pohľadového betónu do celkového dizajnu.

Produkty z pohľadového betónu vám skrášlia interiér či exteriér na nepoznanie Produkty z pohľadového betónu vám skrášlia interiér či exteriér na nepoznanie PROFICON Vyrobené na Slovensku

Slovenský výrobca Proficon ponúka z pohľadového betónu hneď niekoľko produktov: dlažbu, obklad, stĺpcovú tvárnicu či striešku. Každý z týchto prefabrikátov je vyrobený z vysokokvalitného betónu, ktorý sa vyznačuje dlhou životnosťou a trendy vzhľadom. Betón je obohatený o nové komponenty, aby mal vynikajúce technické aj optické vlastnosti. Navyše každý z výrobkov si viete objednať v rôznych farebných prevedeniach tak, aby vám dokonalo zapasovali do architektonického návrhu. Produkty z pohľadového betónu vám skrášlia interiér či exteriér na nepoznanie Produkty z pohľadového betónu vám skrášlia interiér či exteriér na nepoznanie PROFICON Objednávka online, dovoz až k dverám

Každý z produktov si viete objednať online na webovej stránke https://www.proficon.sk/. Na webe nájdete aj kompletné informácie ako rozmery a ceny. Samozrejmosťou je rýchle doručenie betónových výrobkov v rámci celého Slovenska zadarmo.

(PR)

menuLevel = 1, menuRoute = pr-clanky, menuAlias = pr-clanky, menuRouteLevel0 = pr-clanky, homepage = false
25. apríl 2024 11:01