Spoločnosť TRON vyvíja trh NFTShutterstock
StoryEditor

Spoločnosť TRON vyvíja trh NFT

22.09.2021, 00:00
Cena tronu dosiahla najvyššiu úroveň o mája a následne sa oslabila. Kryptomena nedávno oslavo-vala úspech v podobe prekonania 51 miliónov účtov a oznámila nové projekty. Poďme sa pozrieť na niektoré z dôvodov, prečo Tron stúpa a tiež aj na to, či existuje priestor na to aby cena mohla rásť ešte vyššie.

Spoločnosť TRON vyvíja trh NFT

Spoločnosť bola založená v roku 2017 veľkým čínskym podnikateľom Justinom Sun-on. Bol to bývalý predstavideľ kryptomeny Ripple (XRP) vo Veľkej Číne. K hlavným zámerom Tronu patrí zdieľanie súborov a zábavný obsah. Tento rok údaje z Tronscanu ukazujú, že celkový počet účtov Tron už prekročil 51 miliónov. Pri tomto počte je denne spracovných cca 2 milióny transakcií. Tron používa takzvanú trojvrstvovú architektúro-úložnú vrstvu, jadrovú vrstvu a aplikačnú vrstvu. Spoločnosť, ktorá ponúka potenciál rastu spoločnosti Tron, existuje v základnej vrstve Tron niekoľko modulov vrátane inteligentných zmlúv, správy účtov a konsenzu. Poďme sa lepšie pozrieť na to ako spoločnosť tron funguje. Tron funguje na základe delegovaného konsenzu o preukázaní podielu (DPoS), v ktorom je 27 superzástupcov, ktorí vyrábajú bloky v reťazci. Každý majiteš účtov TRX má tak možnosť každých šesť hodín zamraziť svoje účty a hlasovať za štátnych príslušníkov. Protokol má schopnosť generovať nový blok každé tri sekundy a každý blok udeľuje 32 TRX systémom SR. Vďaka tomuto procesu je možná rýchlejšia priepustnosť ako niektoré iné blockchainy.

Vývojári sú schopní na blockchaine vymodelovať distribuované aplikácie (dApps) a prispôsobené peňaženky. Vďaka inteligetným zmluvám môže spoločnosť TRON vyvíjť nezameniteľné tokeny (NFT). 23. augusta tohto roku vývojári oznámili, že Tron strategicky investoval nezverejnenú čiastku do sociálnej platformy NFT DeFine. Tieto konkrétne finančné prostriedky by mali byť použité na rozvoj prvého trhu NFT v ekosystéme Tron a spustenie aukcií. Spoločnosť TRON tiež oznámila, že sieťový úložný systém súborov BTFS sa v septembri integruje s DeFine. A TRON plánuje rozšíriť svoj ekosystém NFT o APENFT. 5. januára 2018 cena dosiahla vďaka silnému nárastu cien kryptomien historické maximum 0,3004 dolára. Trhy následne padli a TRX zakončil rok okolo 0,01 dolára. Trend TRON sa 12. marca 2020 dostal na úroveň 0,0088 dolára, pričom sa vyššie zvýšil, aby do konca roka dosiahol 0,02 dolára, a potom 17. apríla, keď sa trhy s kryptomenami opäť spojili, vyskočil na maximum 0,1799 dolára.

Cena 22. júna klesla na minimum 0,0468 dolára, 29. júna vzrástla na 0,0698 dolára a potom 20. júla pred nedávnou rally skĺzla späť na 0,04917 dolára. TRX dosiahol 15. augusta 0,0951 USD, čo je najvyššia cena od 19. mája, potom sa zmiernila a obchodovala medzi 0,81 USD a 0,91 USD za posledných 10 dní.

Aká je teda budúcnosť spoločnosti TRON? Akú cenu uvádzajú najnovšie predpovede?

Podľa predikcie ceny Tron (TRX): Je možné aby sa cena vrátila na historické maximá? Technická analýza Tron bola neutrálna, pričom mince sa v čase písania článku (25. augusta) obchodovali okolo 0,0839 dolára. K dispozícii bolo 18 býčích indikátorov a 12 indikátorov, ktoré dávali medvedí signál. Ukazovatele divergencie kĺzavého priemeru (MACD) a hybnosti boli neutrálne, zatiaľ čo index relatívnej sily (RSI) bol 72,20, čo naznačuje, že TRON bol predaj. Číslo RSI nad 70 naznačuje, že majetok je prekúpený, zatiaľ čo číslo pod 30 naznačuje, že je prepredaný. Predpovedá sa, že cena TRON klesne do 31. augusta o takmer 8% na 0,0769 dolára.

Prognóza TRX/USD z prognózovacej stránky Wallet Investor je vzostupná. Predpokladá sa, že cena vzrastie z 0,0895 dolára na začiatku septembra na 0,116 dolára do konca roku 2021. Potom odhaduje, že cena dosiahne 0,173 dolára do konca roku 2022 a do značnej miery sa zdvojnásobí na 0,344 dolára do konca roku 2025. Všetky pohyby ceny môžeme krásne vidieť na kurze Tronu.

Je dôležité mať na pamäti, že trhy s kryptomenami sú veľmi volatilné, takže je ťažké presne predpovedať, aká bude cena mince za niekoľko hodín, a ešte ťažšie je poskytnúť dlhodobé odhady. Analytici a webové stránky s prognózami online sa preto môžu svojich predpovedí zmýliť. Odporúčame vám, aby ste si pred akýmkoľvek investičným rozhodnutím vždy urobili vlastný prieskum a zvážili najnovšie trendy na trhu, novinky, technickú a zásadnú analýzu a znalecký posudok. A nikdy neinvestujte viac, ako si môžete dovoliť stratiť.

Je TRON dobrou investíciou?

To, či je TRX dobrou investíciou, závisí od vašich osobných okolností, tolerancie voči riziku a zloženia vášho portfólia. Pred investovaním do akéhokoľvek majetku vrátane kryptomien je nevyhnutné, aby ste si urobili vlastný prieskum.

(PR)

menuLevel = 1, menuRoute = pr-clanky, menuAlias = pr-clanky, menuRouteLevel0 = pr-clanky, homepage = false
22. apríl 2024 23:37