Počúvanie hudby nebolo nikdy jednoduchšiePanasonic
StoryEditor

Počúvanie hudby nebolo nikdy jednoduchšie

22.09.2021, 00:00
Prichádza jeseň, príroda volá! Čakajú nás výlety a dobrodružstvo v horách! Opäť budeme tráviť veľa času na cestách. Tie už nebudú nudné, so slúchadlami RZ-B100 od Panasonicu sa nudiť nebudete!

Všestranný spoločník

Nie sú to však len zdĺhavé cesty na výlety, keď sa hodí mať vo vrecku alebo v batohu malé puzdro s praktickými bezdrôtovými slúchadlami. Miesto pre dobrú hudbu – alebo napríklad pre obľúbené podcasty – sa nájde vždy a všade. Či už to sú cyklovýlety, turistika alebo beh, slúchadlá B100 od Panasonicu skrátka využijete takmer pri každej príležitosti. Dokonca s vami vydržia nabité až 16 hodín. Majú dokonca novo prepracovaný ergonomicky dizajn, vďaka ktorému dobre držia v ušiach, takže sa vám už nebude stávať, že by z nich vypadávali. Slúchadlá využijete aj počas telefonátov, keď práve máte obe ruky plné alebo keď sa vám mobilný telefón jednoducho pri uchu držať nechce. Dotykový senzor na každom slúchadle umožňuje ich jednoduché ovládanie.

  Počúvanie hudby nebolo nikdy jednoduchšie Počúvanie hudby nebolo nikdy jednoduchšie Panasonic Počúvanie hudby nebolo nikdy jednoduchšie Počúvanie hudby nebolo nikdy jednoduchšie Panasonic Kvalitné počúvanie kedykoľvek a kdekoľvek

Okrem toho, že slúchadlá B100 skvele sadnú do všetkých uší, tiež veľmi dobre hrajú. Systém XBS Extra Bass zabezpečuje, že hrajú čisto, ale zároveň majú aj hlboké basy. Hudbu si tak konečne budete môcť vychutnať naplno aj napríklad vtedy, keď práve budete prechádzať cez rušnú križovatku. Zastrašiť sa nenechajte ani búrkami alebo prehánkami. S vodou, potom aj prachom si slúchadlá vďaka IPX4 certifikácii  ľahko poradia.

Počúvanie hudby nebolo nikdy jednoduchšie Počúvanie hudby nebolo nikdy jednoduchšie Panasonic Slúchadlá Panasonic RZ-B100W budú v predaji za cenu od 60 EUR. Milovníci hudby si môžu vybrať medzi bielym a čiernym variantom. Počúvanie hudby nebolo nikdy jednoduchšie Počúvanie hudby nebolo nikdy jednoduchšie Panasonic

(PR)

menuLevel = 1, menuRoute = pr-clanky, menuAlias = pr-clanky, menuRouteLevel0 = pr-clanky, homepage = false
26. apríl 2024 06:49