Helpguide.org
StoryEditor

Ušetrený čas aj peniaze s Kaufino – všetky akčné letáky na jednom mieste

11.07.2022, 00:00

Akčné letáky všetkých obľúbených reťazcov prehľadne a online na jednom mieste? Toto všetko ponúka web Kaufino.com. Výhodný nákup už nemusí predchádzať zložité plánovanie, porovnávanie a už vôbec neplatí to, že ušetrí len ten, kto má veľa voľného času. Kaufino pomáha šetriť čas, aj obsah peňaženky aj tým zaneprázdnenejším.

S akciovými letákmi a zľavami na jednom mieste sa dá rodinný nákup naplánovať ľahko a jednoducho, napríklad z domu. Aktuálny Lidl leták je dostupný hneď na titulnej strane a to dokonca o deň skôr. Príjemne poteší aj jednoduchosť a prehľadnosť portálu Kaufino, takže sa môžete plne sústrediť na plánovanie vášho ďalšieho výhodného nákupu.

Ako šetriť čas, peniaze, prírodu, aj seba

V dnešnej dobe už asi málokto nemá na schánke nálepku „nevhadzovať letáky”. Vizuálny smog a nadbytočný odpad je niečo, čo sa azda každý z nás snaží eliminovať podľa svojich možností a schopností.

Éra papierových letákov a reklám je už asi definitívne minulosťou a nie je nič pohodlnejšie, ako mať všetky akciové letáky pokope otvorené na webe vo svojom smartfóne, možno práve aj počas nakupovania v obľúbenom obchodom reťazci. Online letáky sú praktické a ekologické riešenie.

Kaufino.com svojim užívateľom a užívateľkám okrem času a peňazí ušetrí aj nervy. Výjazd za celotýždňovým nákupom sa tak dá naplánovať za pár minút a nie je potrebný zdĺhavý prieskum v snahe ušetriť.

Okrem potravín, ktoré sú práve v danom reťazci v zľave sa z letákov, ako je napríklad Kaufland online leták, dozviete aj o tematických týždňoch, lokálnych pochúťkach, alebo inšpiratívnych špecialitách zo svetových kuchýň, ktoré ste ešte nemali možnosť ochutnať. A to samozrejme o deň skôr, ako vychádza tlačená verzia aktuálneho letáku Kaufland.

Jednoduché a rýchle vyhľadávanie je na nezaplatenie

Vyhľadávanie na Kaufino.com vyhovie každému. Ak máte svoj obľúbený obchod a chcete vedieť, čo sa tento týždeň oplatí nakúpiť: akčné letáky sú dostupné online a niektoré z nich, ako napríklad Lidl leták, dokonca o deň skôr, ako jeho tlačena verzia.

Pre tých, ktorí už vedia, čo potrebujú nakúpiť a chcú zistiť, kde to bude cenovo najvýhodnejšie: na webe Kaufino je k dispozícii vyhľadávanie podľa druhu výrobku.

K maslu v akcii sa takto dá dopátrať za pár sekúnd. V tekto sekcii sa nachádzajú aj užitočné informácie o tom, aké iné, živočíšne, ale aj rastlinné druhy masla poznáme, z čoho sa vyrábajú a prípadne, aké sú ich zdravotné benefity.

V zozname tovarov v akcii nájdete tie najvyhľadávanejšie a jednoducho si porovnáte ceny v iných reťazcoch. V dobe výrazného zdražovania je každé ušetrené euro dobré a po akciách a online letákoch sa obzerajú aj tí, ktorí predtým zľavy nevyhľadávali. S Kaufino sa vo svete akčných letákov nestratia ani úplní začiatočníci.

Ten, kto potrebuje napríklad mlieko v akcii, nemusí úmorne listovať, ani robiť siahodlhý internetový prieskum. Stačí sa prekliknúť do sekcie mlieko a vybrať najlacnejšie mlieko v akcii.

Pod online letákmi sú uvedené zaujímavé informácie, napríklad o tom, ktoré mlieko je vhodnejšie pre ľudí s alergiou, alebo intoleranciou laktózy a aká bohatá ponuka rastlinných mliek je na slovenskom trhu.

Drogéria, športové oblečenie, elektronika, ale aj doplnky do domácnosti – aj to je Kaufino

Okrem akciových letákov, ponuky zľavnených potravín a tematických týždňov všetkých obľúbených reťazcov ponúka Kaufino omnoho viac. Či už ide o letáky drogérie Teta, alebo obľúbeného obchodu s oblečením do domácnosti a mnoho ďalších.

Mať možnosť výberu so všetkými informáciami na jednom mieste je v dobe výrazného zdražovania doslova na nezaplatenie.

menuLevel = 1, menuRoute = pr-clanky, menuAlias = pr-clanky, menuRouteLevel0 = pr-clanky, homepage = false
26. apríl 2024 21:01