AZ Klima
StoryEditor

Zelené riešenia na mieru a pre každého, AZ KLIMA

25.11.2022, 00:00

Energeticky efektívna prevádzka objektu sa v súčasnosti už nezaobíde bez zelených riešení. Ekologické riešenia sú dnes zároveň ekonomicky najvýhodnejšie. Platí to už aj pre podniky vyžadujúce špeciálne tepelné podmienky. AZ KLIMA poskytuje komplexné služby v rámci technického zabezpečenia budov a pozná aj špecifické potreby prevádzok, kde výpadok vzduchotechniky, chladenia či kúrenia predstavuje riziko vysokých strát. Spoločnosť ponúka službu servisného technika už do dvoch hodín od nahlásenia poruchy.

Kvalita vzduchu je kľúčová pre správne fungovanie každého organizmu. Rovnako to platí aj pre prevádzky a jej zamestnancov v súvislosti s kvalitným riešením vzduchotechniky a jej správnym fungovaním. AZ Klima SK pôsobí v odbore už od roku 2000 a svoje odborné skúsenosti potvrdila pri viac ako štyroch tisícoch projektov, hlavne v oblasti vzduchotechniky a chladenia.

„Naše služby poskytujeme zákazníkom z rôznych oblastí. Ide o administratívne, obchodné, výrobné, zdravotnícke budovy, gastroprevádzky či športové a kultúrne zariadenia. Ponúkame komplexné riešenia od projekcie až po dodávku a servis. Či už ide o vzduchotechniku, chladenie alebo vykurovanie, meranie a reguláciu, ako aj technické rozvody,“ zhrnul konateľ Andrej Jandzík a dodal: „Medzi naše najväčšie realizácie patria projekty vzduchotechniky a technického zabezpečenia budov pre najväčších hráčov automobilového priemyslu pôsobiacich na Slovensku, navrhujeme však kvalitné a ekonomicky výhodné riešenia aj pre menšie prevádzky. V rámci programu Revitalizácia budov chceme pomáhať znižovať energetickú náročnosť objektov, a to bez ohľadu na ich stav či veľkosť.

Spoločnosť napreduje a posilňuje svoju trhovú pozíciu vďaka kontinuálne sa rozširujúcej ponuke služieb s dôrazom na inovatívne zelené riešenia a balíky zohľadňujúce individuálne potreby zákazníkov. Toto smerovanie zdieľajú všetky spoločnosti materskej skupiny ESCO Slovensko, vrátane AZ KLIMA. 

Servisné riešenie do dvoch hodín

Spoločnosť kladie mimoriadny dôraz na servis, v rámci ktorého sa opiera o sieť špecialistov na Slovensku, ale aj v Čechách. „AZ KLIMA ponúka pohotovostnú službu s garantovaným výjazdom do dvoch hodín. Pre našich zákazníkov v Čechách a na Slovensku zaisťuje servisné služby 22 servisných skupín. Priamo na Slovensku máme tri servisné centrá a päť skupín, vďaka ktorým vieme zabezpečiť rýchly a stály servis aj v najexponovanejších, teda studených alebo naopak teplých dňoch,“ skonštatoval Andrej Jandzík.

Vlastná výroba

AZ KLIMA je zároveň aj výrobcom vzduchotechnického potrubia, príslušenstva a vzduchotechnických jednotiek. Výroba je situovaná vo vlastnom modernom výrobnom závode na juhu Moravy v Miloviciach pri Mikulove. S výrobnou plochou viac ako 2400 m² nadväzuje spoločnosť na viac než štyridsaťročnú tradíciu výroby vzduchotechniky v tomto regióne. Práve blízkosť závodu dáva spoločnosti výhodu krátkych dodacích lehôt, čo ešte viac zvyšuje efektivitu projektov.

menuLevel = 1, menuRoute = pr-clanky, menuAlias = pr-clanky, menuRouteLevel0 = pr-clanky, homepage = false
10. máj 2024 17:05