StoryEditor

Potrebujete vymeniť mikrovlnku? Vyberte si novú na grejt.sk

05.05.2023, 00:00

Ohrievanie alebo rozmrazovanie zvládne každá mikrovlnka. Moderné mikrovlnné rúry však ponúkajú omnoho viac funkcií, ktoré si rýchlo obľúbite. Praktické programy na grilovanie, pečenie či dokonca varenie – kvalitné vstavané mikrovlnky vám uľahčia prípravu chutných jedál aj ušetria čas.

Zvykli ste si na praktické, rýchle a rovnomerné ohrievanie alebo rozmrazovanie potravín? Ak si raz kúpite mikrovlnku, život bez nej si už dokážete predstaviť len ťažko.

Zistite s nami, na čo sa zamerať pri výbere novej mikrovlnnej rúry, keď tá stará dobrá pomaly dosluhuje. Navyše vám prinášame aj 3 tipy na kvalitné vstavané mikrovlnky do každej domácnosti.

Čo potrebujete vedieť pred kúpou mikrovlnky

Voľne stojaca alebo vstavaná mikrovlnka? Záleží od vašich priestorových možností. Vstavané mikrovlnky majú často o niečo väčší objem a elegantný dizajn, voľne stojace mikrovlnky môžete premiestňovať podľa aktuálnej potreby.

Základné funkcie, ktorými každá mikrovlnka disponuje, sú ohrievanie a rozmrazovanie. Medzi najobľúbenejšie doplnkové funkcie prípravy jedál patrí jednoznačne gril. Okrem grilu môžete niektoré mikrovlnky využiť aj na pečenie alebo parné varenie. Pri výbere mikrovlnky s doplnkovými funkciami prípravy jedál odporúčame zvoliť varianty s vyšším výkonom. Overenú kvalitu za rozumnú cenu predstavujú vstavané mikrovlnky BEKO, BOSCH alebo WHIRLPOOL.

image
DATART

Vedeli ste, že moderné mikrovlnky dokážu samé určiť čas a výkon pre dokonalý ohrev vášho jedla? Dokáže to aj vstavaná mikrovlnka BEKO.

Výkon, objem, rozmery aj funkcie sú dôležité, zabudnúť by ste však nemali ani na dizajn a kvalitu použitých materiálov. Vybrať si môžete modelové rady s tlačidlovým ovládaním alebo dotykovým displejom.

grejt.sk odporúča tieto mikrovlnky

Kráčajte s dobou a vyberte si modernú mikrovlnku, ktorá splní všetky vaše očakávania.

Vstavaná mikrovlnka BOSCH si vás získa intuitívnym ovládaním aj pamäťovou funkciou. Zároveň vám ušetrí čas strávený prípravou jedál – jednoducho zadáte hmotnosť a vyberiete si zo širokej ponuky prevádzkových režimov. Automatické programy AutoPilot vzápätí pripravia alebo ohrejú obed či večeru za vás. Skvelý spôsob, ako ušetriť čas a podporiť zdravé stravovacie návyky celej rodiny, čo poviete?

image
DATART

Máte radšej klasický dizajn s jednoduchým ovládaním? Stavte na nadčasovú eleganciu – vstavaná mikrovlnka Whirlpool prepája funkčnosť so štýlom. Okrem ohrevu môžete využiť programy pre zdravé varenie v pare alebo extra rýchle rozmrazovanie.

image
DATART

Kvalita za rozumnú cenu – to je vstavaná mikrovlnka BEKO. Už v základnej výbave získate automatické programy na ohrev aj varenie a niekoľko úrovní výkonu.

Vstavané aj voľne stojace, dotykové aj tlačidlové, moderné aj retro. Nečakajte, vyberte si svoju novú mikrovlnku už dnes na www.grejt.sk nájdete mikrovlnky do každej kuchyne.


 
menuLevel = 1, menuRoute = pr-clanky, menuAlias = pr-clanky, menuRouteLevel0 = pr-clanky, homepage = false
19. apríl 2024 13:40