StoryEditor

AoB prináša koncept komplexnej výstavby luxusných rodinných domov

20.11.2023, 00:00

Luxusné rodinné domy, okolo ktorých neprejdete bez povšimnutia. Tak by sa dala jednou vetou opísať práca stavebnej spoločnosti Art of Building, ktorá stojí za viacerými zaujímavými projektami v Bratislavskom kraji. Svojim klientom ponúka komplexný balíček stavebných služieb, s vysokým dôrazom na kvalitu za priaznivú cenu.

Art of Building vznikla v roku 2016 s víziou ponúknuť kvalitné stavebné riešenia podľa predstáv klienta. „Sme hrdí na to, že sme schopní ponúknuť špičkovú výstavbu prispôsobenú možnostiam klienta bez toho, aby sme museli ubrať na kvalite. Jednoducho povedané, vždy sa snažíme nájsť riešenie. Pracujeme s tými najlepšími stavebnými materiálmi a máme skutočne výborných dodávateľov. Radi ukazujeme, že krásne bývanie sa dá robiť kvalitne, načas a s ľudským prístupom,“ vraví majiteľ Ján Zahradník.

Ako sám tvrdí, na trhu vníma problém s nedostatočným poskytovaním informácií realizačných firiem smerom ku klientovi a častým zavádzaním. „Bežne sa stretávame s tým, že klienti majú všeobecný nedostatok informácií o výstavbe, čím vzniká neistota. Ako problém vnímame napríklad zásadnú neinformovanosť zákazníka o nutnej konzultácii s odborníkom požadovaného zásahu, neochote stavbára hľadať riešenia na požiadavky zákazníka, ktoré pritom môžu byť úplne triviálne... a v neposlednom rade aj v cenových ponukách, ktorým vo veľkej miere často nerozumie ani ich tvorca. A tak vzniká predstava, že krásne a kvalitné bývanie musí buď stáť majland, alebo nervy. AoB sa snaží o opak, od samého začiatku informujeme klienta o všetkých postupoch, hľadáme riešenia na všetky požiadavky a k celému procesu výstavby pristupujeme veľmi transparentne. Vysnívané bývanie meníme na dostupnú realitu,“ dodáva.

image

Zakladateľ spoločnosti AoB Ján Zahradník

AoB

O spoločnosti AoB:

Stavebná spoločnosť Art of Building sa zameriava na všetky oblasti stavebníctva, od výstavby rodinných domov na kľúč, interiéru, exteriéru, po rekonštrukcie a odborné poradenstvo vrátane auditu. Doprajte si domov, po ktorom túžite a nechajte sa inšpirovať krásnymi a efektívne využitými priestormi, ktoré poskytnú ten najvyšší komfort.

Získajte viac informácií na www.aob.sk

menuLevel = 1, menuRoute = pr-clanky, menuAlias = pr-clanky, menuRouteLevel0 = pr-clanky, homepage = false
24. apríl 2024 08:42