StoryEditor

Príďte zažiť, ako sa bude bývať vo Vydrici!

18.04.2024, 00:00

Vydrica sa počas víkendu pootvorí verejnosti. Spoznajte prémiovú úroveň bývania v 4 vzorových bytoch.

Aj keď do otvorenia 1. etapy Vydrice zostáva ešte niekoľko mesiacov, byty v novej štvrti si verejnosť bude môcť pozrieť už v predstihu. Počas Dní otvorených dverí, ktoré sa uskutočnia počas nadchádzajúceho víkendu 20. a 21. apríla 2024, budú môcť návštevníci nahliadnuť do viacerých bytov s rôznymi dispozíciami a exkluzívne aj do štyroch kompletne zariadených vzorových bytov. Súčasťou podujatia bude aj limitovaná ponuka bytov, ktoré sú v ponuke so zariadením v cene bytu, a tiež byty za zvýhodnené ceny či parkovacie státia v cene bytov.

Počas nadchádzajúceho víkendu sa koná aj celomestské podujatie Bratislavské mestské dni, a tak Bratislavčania môžu prechádzku po zaujímavých miestach mesta využiť aj na spoznanie novovznikajúcej štvrte.

Dni otvorených dverí vo Vydrici sú určené širokej verejnosti, ale kvôli plynulému priebehu a komfortu návštevníkom odporúčame rezerváciu termínu.

Z ponuky bývania vo Vydrici si vyberú ľudia s rôznymi preferenciami

Vydrica vyrastá v jedinečnej lokalite v blízkosti historického centra, kde sa stretáva podhradie s dunajským nábrežím. Aj keď ponuka bývania v takejto lokalite je limitovaná, rôznorodá skladba bytov z hľadiska výmery či dispozície vie osloviť širokú skupinu klientov, a to či už hľadajú bývanie pre seba alebo ako investičnú príležitosť.

„Vo Vydrici si dávame záležať na každom detaile, a to platí nielen o fasádach a vonkajších priestoroch, ale aj o interiéroch. Aby sme budúcim obyvateľom Vydrice čo najviac priblížili, ako sa bude bývať na jednej z najlepších adries v meste, kompletne sme zariadili štyri vzorové byty. Počas Dní otvorených dverí však návštevníkom sprístupníme aj ďalších 32 bytov s rôznymi rozlohami a dispozíciami, ktoré sú dôkazom, že vo Vydrici si nájdu svoje ideálne bývanie ľudia s rôznymi preferenciami,“ hovorí riaditeľ predaja v spoločnosti Lucron Juraj Ťahún.    

V 4 budovách 1. etapy Vydrice sa nachádza spolu 207 bytov, pričom ich skladba je na každom poschodí rôzna z hľadiska výmery, dispozície aj orientácie bytov. Väčšie byty s orientáciou na obe strany sú sústredené na vyšších poschodiach a zahŕňajú aj veľké terasy s výhľadom na nábrežie a balkóny s výhľadom na Floriánsku ulicu a Bratislavský hrad.

Prémiové bývanie znamená aj nadčasový a premyslene zariadený interiér

V štandarde všetkých bytov vo Vydrici je podlahové kúrenie, stropné chladenie a centrálna vzduchotechnika s rekuperáciou. Každý byt disponuje elektricky ovládaným vonkajším tienením a hliníkovými oknami s trojsklom, ktoré zabezpečia obyvateľom bytov akustickú pohodu. V štandarde sú aj drevené podlahy, lakované interiérové bezfalcové dvere a kompletne dokončené kúpeľne.

Ako vzorové byty boli zvolené a zariadené štyri byty – 1-izbový, 1,5-izbový, 2-izbový a 3-izbový – ktoré majú rôzne výmery a niektoré disponujú aj komfortnými lodžiami.

Interiéroví architekti sa pri ich zariaďovaní inšpirovali najmä prepojením historického kontextu tejto lokality a súčasnej vízie projektu Vydrica. Čo sa týka farebnosti, vychádzajú z farebnej palety projektu a prostredia, v ktorom je zasadený. Hlavnými prvkami, ktoré sa objavujú vo všetkých štyroch interiéroch, je odkaz na obdobie postmoderny, ktorý je zhmotnený v podobe minimalistického dizajnu vstavaných nábytkov, organickými tvarmi solitérov a doplnkov a celkovým prepracovaním detailov.

image

Vzorový byt vo Vydrici.

VYDRICA DEVELOPMENT

Architekti sa snažili maximálne využiť potenciál priestoru, a to funkčným umiestnením všetkých vstavaných a na mieru vyrábaných prvkov interiéru. Sústredili sa hlavne na použitie prírodných a nadčasových materiálov ako sú drevo, kameň a sklo, ktoré dodajú interiéru nielen pocit domova, ale taktiež kvalitu a trvácnosť. Vo všetkých interiéroch vidno snahu poskytnúť klientom maximálny komfort bývania za každých okolností, či už ide o rozlohovo menší alebo väčší priestor.

1. ETAPA VYDRICE V ČÍSLACH:

  • 207 bytov s rôznou výmerou
  • 275 parkovacích miest, z toho jedna tretina s predprípravou na elektronabíjacie stanice
  • 22 retailových prevádzok – spolu 3 148 m2 retailových priestorov
  • 1 administratívna budova V3 – spolu 2 360 m2 kancelárskych priestorov

Víziu celej štvrte Vydrica po dokončení všetkých etáp prezentuje nasledujúce video:

menuLevel = 1, menuRoute = pr-clanky, menuAlias = pr-clanky, menuRouteLevel0 = pr-clanky, homepage = false
18. apríl 2024 00:04