Ktoré dámske topánky budú populárne na jeseň 2021?Shutterstock
StoryEditor

Ktoré dámske topánky budú populárne na jeseň 2021?

27.09.2021, 00:00
Jeseň je už za rohom a najlepšie sa na ňu viete pripraviť novými trendovými kúskami. Vďaka nim budete môcť tvoriť množstvo kreatívnych štylizácií a vyzerať neustále trendovo a elegantne. Ktoré dámske topánky sú túto jeseň v trende? Ako si vybrať kúsok na bežné nosenie, či na špeciálne príležitosti?

Jesenné dámske topánky na bežné nosenie

Dámske topánky na bežné nosenie by mali byť predovšetkým pohodlné, aby ste sa v nich cítili komfortne. Rovnako je dôležité, aby boli v neutrálnych farbách, čo zaručí, že sa budú dobre kombinovať do širokého spektra outfitov. Čo sa týka modelov, jeseň je často spájaná s daždivým počasím, takže je vhodné siahať aj po vodeodolných modeloch. Vo všeobecnosti sa na jeseň hodia členkové topánky. Ideálne sú trendové modely na šnurovanie vo forme kanád alebo obyčajné „nazúvačky“ tzv. chelsea boots.

Chelsea topánky patria medzi populárne jesenné topánky na bežné nosenie. Ide o členkové alebo vyššie topánky s charakteristickou elastickou vsadkou na boku. Topánky nemajú žiadny spôsob zapínania, ale obúvajú sa pohodlne práve vďaka tejto „gumičke“. V súčasnosti sú nesmierne trendy aj vysoké varianty chelsea topánok najmä v obľúbenej  bielej a čiernej farbe. Na jeseň si môžete vyberať aj z rôznych povrchových materiálov pričom najobľúbenejšie sú koža, koženka a semiš. Sú veľmi variabilné na kombinovanie a hodia sa rovnako pre pánov ako aj pre dámy.

Už niekoľko rokov sú veľmi populárne aj kovbojské topánky na nižšom podpätku. Dajú sa krásne kombinovať do jesenných štylizácií a vytvárajú nadčasový a trendy vzhľad. Viete ich štýlovo dokombinovať k šatám, svetrom, džínsom, či šortkám. Vyberajte si neutrálne prevedenia, ktoré budete dobre vedieť skombinovať do množstva outfitov na každodenné nosenie. Takéto topánky vás potešia aj komfortom, ktorý pri nosení ponúkajú.

Na teplejšie jesenné dni využijete aj tenisky alebo mokasíny. Veľký výber jesennej obuvi nájdete napríklad prostredníctvom spoločnosti CCC. Produkty CCC môžete nakupovať na internete, alebo v kamennej predajni. Vďaka širokému spektru nadčasových aj trendy kúskov si každý zákazník dokáže vybrať to svoje, navyše aj v primeranej kvalite Ktoré dámske topánky budú populárne na jeseň 2021? Ktoré dámske topánky budú populárne na jeseň 2021? Shutterstock Dámske topánky na špeciálne príležitosti – edícia jeseň 2021

Medzi topánky na špeciálne príležitosti patria predovšetkým tie na vyššom podpätku. Na jeseň sa veľmi dobre k šatám kombinujú vysoké čižmy – či už nad kolená alebo pod kolená. Dôležité je, aby neboli zateplené, a tak sa pohodlne nosili aj počas teplejších jesenných dní. Veľmi trendy sú v túto jeseň hrubé podpätky a koženková povrchová úprava. Vyberte si hnedé alebo čierne čižmy a hravo ich dokombinujete k akýmkoľvek šatám. Navyše budete vyzerať trendy a elegantne.

Medzi ďalšie populárne modely na jeseň patria v súčasnosti slouchy topánky. Ide o topánky s nazberanou sárou, najmä vysoké čižmy, ktoré sú voľné na nohe a vďaka tomu pôsobia nedbalo a ležérne. Najčastejšie bývajú semišové a ideálne je voliť ich v krásnych jesenných odtieňoch. Takéto topánky využijete rovnako na bežné nosenie do práce, ale aj na špeciálne príležitosti. Hodia sa rovnako k šatám ako aj k rifliam a dodajú vám nedbalý, elegantný vzhľad. 

Nadčasovým a nesmierne praktickým kúskom sú aj downtown topánky, ktoré môžete voliť na rôzne vysokých podpätkoch tak, aby ste si zaručili komfort pri chôdzi. Topánky v tomto štýle sú nesmierne elegantné nielen na bežné nosenie, ale práve aj na kombinovanie do špeciálnych outfitov na špeciálne príležitosti. Vyberte si krásnu jesennú farbu – napríklad odtieň burgundy, a skvelý jesenný prvok do vášho šatníka je na svete!

(PR)

menuLevel = 1, menuRoute = pr-clanky, menuAlias = pr-clanky, menuRouteLevel0 = pr-clanky, homepage = false
19. apríl 2024 13:24