StoryEditor

Papierový turnaj

14.06.2002, 00:00
Autor:
(mn)(mn)

V príjemnom prostredí kúpeľov Trenčianske Teplice prebehol už tradičný tenisový turnaj Dubra -- UPM Kymmene Cup. Fínska spoločnosť UPM Kymmene patrí medzi najväčších výrobcov novinového papiera na svete, Dubra zabezpečuje jej aktivity na Slovensku.
1 Tenisový turnaj je príležitosťou na stretnutie s obchodnými partnermi najmä z polygrafického priemyslu a vydavateľov tlače. Na dvorcoch so striedavým úspechom bojovalo aj družstvo Ecopressu, a. s. vydavateľa Hospodárskych novín, v zostave generálny riaditeľ Slavomír Maličkay, výrobno-odbytový riaditeľ Miloš Nemeček (obaja vpravo) s budúcimi finalistami UPM Kymmene.
2 Napokon zvíťazila Dubra v zostave Roman Dúbravský -- Branislav Králik (uprostred). Na druhom mieste skončila fínsko-nemecká dvojica UPM Kymmene Jukka Korpela a Herbert Zach (vpravo) a na treťom Tlačiarne Banská Bystrica -- Miroslav Brezňan, Štefan Kristeľ.
3 Spoločenský večer bol zasa miestom podnetných stretnutí. Na fotografii poprední predstavitelia slovenskej polygrafie Alexander Martin a Ivan Kováčik zo Slovenskej Grafie v Bratislave.

menuLevel = 1, menuRoute = prakticke-hn, menuAlias = prakticke-hn, menuRouteLevel0 = prakticke-hn, homepage = false
26. apríl 2024 21:08