StoryEditor

Beckovskému hradu bude kraľovať svetový dídžej

10.07.2009, 00:00
Autor:
kulkul

Už o dva týždne sa historický hrad Beckov premení na dejisko veľkej tanečnej párty. V piatok 24. júla sa na dvoch pódiách pod holým nebom uprostred historickej pamiatky bude hrať kvalitná elektronická hudba všetkých druhov. Dvanásťhodinovej párty V.I.P. hrad Beckov bude kraľovať známy zahraničný DJ Angelo Mike.

"Trvalo roky, kým sa Angelo Mike dostal do topánok dídžeja. Do takých, aby mohol publiku dávať kúsok zo seba, a aby sa ľudia mohli vnoriť do príbehu, ktorý cez hudbu vždy rozpráva. Keď ste na jeho vystúpení, neexistuje vzdialenosť či priestor medzi ním a publikom. Všetko sa zleje do jednej masy, ktorá spolu splynie v harmónii energickej hudby. Hudby, ktorá premení noc s Angelom Mikeom na neuveriteľný zážitok. Hral na nesmierne veľa úspešných párty po celom svete," hovorí usporiadateľ akcie V.I.P. hrad Beckov Jozef Petráš, ktorý sa s projektom "hradnej" párty vracia po dvoch rokov. Angelo Mike si zahral po boku najväčších svetových dídžejov. Na konte má účasť na známych festivaloch elektronickej hudby, ako napríklad na českom Creamfields v Prahe, nemeckých festivaloch Soundtropolis, Nature One, House of Summer či slávnej Love Parade. Účinkoval v Anglicku, Taliansku, v USA.


Súťaž o lístky!

Akú hudobnú hviezdu si uctí festival V.I.P. hrad Beckov?

Odpovede posielajte do stredy, 15. júla e-mailom na adresu Táto e-mailová adresa je chránená pred spamovacími robotmi. Na jej zobrazenie potrebujete mať nainštalovaný JavaScript.

Výhercov vstupeniek uverejníme budúci štvrtok.

menuLevel = 1, menuRoute = prakticke-hn, menuAlias = prakticke-hn, menuRouteLevel0 = prakticke-hn, homepage = false
27. apríl 2024 00:45