StoryEditor

More v zime vás vyjde toľko, čo Malorka počas leta

14.10.2010, 00:00

Pokiaľ zvažujete vycestovať počas zimných mesiacov za morom, mali by ste vedieť, že šanca "uchmatnúť" si first moment ponuku sa blíži ku koncu.

"Momentálne môžu naši klienti využiť na pobyt pri mori v Egypte 12-percentnú zľavu. O niečo menšiu, a to desaťpercentnú akciu z katalógovej ceny zas dostanú na exotické destinácie, ako je Mexiko či Keňa," vyhlásila pre HN Silvia Ladvenicová z cestovnej kancelárie Kartago Tours. Dodala, že first moment ponuku budú mať na všetky destinácie len do konca októbra. Ako dopĺňa Mária Gallová zo SATUR Travel, pobyty pri mori so službami all inclusive v tradičných destináciách sú cenovo na úrovni letnej dovolenky na Malorke či Rodose. Sedem dní v Turecku vás tak vyjde zhruba od 650 eur.

Zlú správu máme pre vás v prípade, že by ste si chceli šťastný a veselý nový rok 2011 zapriať na pláži. Tieto pobyty sú totiž u nás žiadané najviac a v tom prípade sú i najrýchlejšie vypredané. "Klienti si zakupujú tieto dovolenky za first moment ceny v septembri, tí ktorí to nestihli, zaplatia už len katalógovú cenu," uzatvára Ladvenicová.

menuLevel = 1, menuRoute = prakticke-hn, menuAlias = prakticke-hn, menuRouteLevel0 = prakticke-hn, homepage = false
26. apríl 2024 20:58