StoryEditor

Anketa: Aký darček ste si priali pod stromček, keď ste boli dieťa? Dostali ste ho?

17.12.2009, 23:00

Richard Raši, minister zdravotníctva
Odmalička som chcel od Ježiška psa, nepomohli moje listy, ani celoročné úsilie, tento darček som nikdy nedostal. Po psovi som túžil asi do štrnástich rokov a potom až do osemnástky som chcel motorku, ale ani to sa mi nesplnilo.

Monika Beňová, europoslankyňa
Keď som bola malá, strašne som chcela Barbie. Dnes to už znie asi komicky, ale pred tridsiatimi rokmi to bol môj sen. Nedostala som ju, ale to nevadí. Dnes už mám splnené všetko, čo sa dá kúpiť a teším sa skôr na to, že sa na Vianoce celá rodina stretneme, navarím, napečiem a budem sa snažiť veľa nepribrať.

Ivan Mikloš, poslanec
Keďže dieťa som bol dlho, darčekov, ktoré som si prial, bolo viac. Najväčšiu radosť mi však spravili lyže, ktoré som dostal, keď som mal okolo 13 - 14 rokov. S lyžiarkami som si ich obul hneď pod stromčekom.

Martin Krekáč, senior partner Jenewein Group a prezident Podnikateľskej aliancie Slovenska
Mal som asi štyri roky a veľmi som si pod stromček želal obrovské žlto-červené smetiarske auto z plastu. Vysnívaný darček som na Vianoce aj skutočne dostal a hrával som sa s ním ešte veľa ďalších rokov.

Sonja Dive-Dahl, generálna riaditeľka Radisson Blu Carlton & Park Inn Danube
Keď som bola malá, túžila som byť krasokorčuliarkou a strašne som si priala korčule. Nakoniec som ich dostala, keď som mala 9 rokov a až do 15 rokov som sa venovala krasokorčuľovaniu.

menuLevel = 1, menuRoute = prakticke-hn, menuAlias = prakticke-hn, menuRouteLevel0 = prakticke-hn, homepage = false
02. jún 2024 17:04