Čarovné Slovensko
StoryEditor

Čarovné Slovensko – Vianočné darčekové predplatné

Vianočný darček, ktorý poteší po celý rok. Objednajte si pre svojich blízkych alebo pre Vás ročné predplatné magazínu Čarovné Slovensko v darčekovom balení. 

V mesačníku Čarovné Slovensko sa dočítate: Tipy na výlety a turistiku, o zaujímavých miestach, ktoré sa oplatí navštíviť, o šikovných ľuďoch venujúcich sa tradičným remeslám, o prírode a zvieratkách, o všetkom slovenskom, o čom sa oplatí vedieť a to všetko na unikátnych fotografiách s pekným grafickým spracovaním a reportážami.

 

Ročné predplatné zahŕňa doručenie 12 vydaní mesačníka Čarovné Slovensko.

Darčekové predplatné je možné objednať od 15. 10. 2022 do 22. 12. 2022. Predplatné zakúpené po dátume 14. 12. 2022 nebude zasielané spolu s darčekovou krabičkou, ale len vo forme vianočného voucheru, ktorý bude zaslaný iba e-mailom. Ak chcete obdarovať svojich blízkych, je potrebné pri nákupe predplatného rozlíšiť údaje platcu, t. j. osoby, ktorá produkt uhradí (tzv. fakturačná adresa), a údaje obdarovanej osoby, ktorej bude časopis doručený na adresu (tzv. doručovacia adresa). Darčekový set bude zaslaný na fakturačnú adresu platcu a predplatné časopisu bude zasielané na doručovaciu adresu obdarovaného. Predplatné z tejto ponuky sa začína od vydania 02/2023.

 

menuLevel = 2, menuRoute = predplatne/tlacene-tituly, menuAlias = tlacene-tituly, menuRouteLevel0 = predplatne, homepage = false
18. máj 2024 05:12