Evita predplatné s darčekom
StoryEditor

Evita predplatné s darčekom

„Teším sa, že tvoríme časopis pre ženy, ktoré robia všetko pre to, aby boli šťastné,“ hovorí najčítanejšia slovenská spisovateľka bestsellerov, Evita Urbaníková. Magazín Evita vychádza každý mesiac a prináša skutočné príbehy skutočných žien a veľa ďalšieho zaujímavého čítania.

K predplatnému teraz získate špeciálny darček intenzívny hydratačný pleťový koncentrát Envy Therapy Multi Hyaluronic Concentrate, ktorý zvyšuje pružnosť pleti, vyhladzuje jemné linky a vrásky a zároveň chráni pred voľnými radikálmi, v hodnote až 89 €.

Akcia platí od 18. 5. 2023 do 8. 6. 2023. Predplatné s týmto darčekom sa začína od vydania 7/2023. Akcia je platná len pre nových a pokračujúcich predplatiteľov. Počet darčekov je limitovaný a platí len do vypredania zásob. Darčeky sú zasielané samostatne až po spracovaní všetkých objednávok.

Akcia je platná pre nových a pokračujúcich predplatiteľov. Darčeky sú zasielané samostatne až po spracovaní všetkých objednávok.

menuLevel = 2, menuRoute = predplatne/tlacene-tituly, menuAlias = tlacene-tituly, menuRouteLevel0 = predplatne, homepage = false
23. apríl 2024 20:54