16.02.2019, 23:01
Jedy v jedle. Ako nám škodí aj obyčajný čaj:
Reklama
Kliknutím na šípku pokračujte v prezeraní galérie
1/2Jedna štúdia publikovaná v Annals of Internal Medicine zistila, že konzumácia kávy denne môže predĺžiť život. "Spotreba kofeínu je tiež spojená so zníženým rizikom cukrovky," dodáva lekár Tik Pau. Čaj je už dlho považovaný za zdravotný prostriedok vďaka svojej bohatej úrovni antioxidantov. "Čaj má protirakovinové vlastnosti a vlastnosti znižujúce cholesterol a ukázalo sa, že chráni mozog pred poškodením voľnými radikálmi a posilňuje kosti proti osteoporóze," hovorí Kien Vuu, onkologický rádiológ. "Čaj tiež podľa štúdií znižuje riziko smrti zo všetkých foriem kardiovaskulárnych ochorení."pxhere.com
2/2