StoryEditor

Koaličný partner ANO a SF je v likvidácii

11.10.2005, 00:00
Autor:
TASRTASR
ANO a SF vypovedali koaličnú zmluvu so Stranou živnostníkov Slovenska, ktorá sa vzťahovala na voľby do banskobystrického VÚC. "Zistili sme, že SŽS, ktorú zastupoval jej predseda Ján Zoldák, nepredložila na Ministerstvo vnútra SR včas doklady na jej preregistráciu, a preto sa ocitla v likvidácii. To nám však jej funkcionári neoznámili. Novú zmluvu podpíšu len predstavitelia ANO a SF Pavol Rusko a Zuzana Martináková," uviedol včera podpredseda ANO a kandidát na post banskobystrického župana Milan Kepeňa.

ANO a SF vypovedali koaličnú zmluvu so Stranou živnostníkov Slovenska (SŽS), ktorá sa vzťahovala na voľby do banskobystrického VÚC. "Zistili sme, že SŽS, ktorú zastupoval jej predseda Ján Zoldák, nepredložila na Ministerstvo vnútra SR včas doklady na jej preregistráciu, a preto sa ocitla v likvidácii. To nám však jej funkcionári neoznámili. Novú zmluvu podpíšu len predstavitelia ANO a SF Pavol Rusko a Zuzana Martináková," uviedol včera podpredseda ANO a kandidát na post banskobystrického župana Milan Kepeňa.
Dodal, že zástupca občianskeho združenia, ktoré bude nástupcom SŽS, podpíše už len deklaráciu o podpore koalície ANO a SF. Podobne, ako aj predstavitelia Rómskej iniciatívy Slovenska a banskobystrickej krajskej organizácie Jednoty dôchodcov Slovenska.

menuLevel = 1, menuRoute = slovensko, menuAlias = slovensko, menuRouteLevel0 = slovensko, homepage = false
07. máj 2024 20:31