StoryEditor

Jahnátek mal autonehodu

05.02.2007, 23:00
Minister hospodárstva Ľubomír Jahnátek vyviazol bez viditeľných zranení z hromadnej dopravnej nehody, ku ktorej došlo včera ráno na diaľnici D1. Nehoda sa udiala na úseku medzi Sencom a Bratislavou.

Minister hospodárstva Ľubomír Jahnátek vyviazol bez viditeľných zranení z hromadnej dopravnej nehody, ku ktorej došlo včera ráno na diaľnici D1. Nehoda sa udiala krátko pred pol ôsmou ráno, keď na úseku medzi Sencom a Bratislavou narazilo zozadu do služobného automobilu ministra iné vozidlo. Stalo sa tak po tom, ako sa Jahnátkov vodič snažil zabrániť čelnej zrážke s ďalším autom. "Účastníkmi havárie bolo sedem vozidiel. Celková škoda sa odhaduje na osemstotisíc korún. Škoda na ministrovom aute je predbežne vyčíslená na 200-tisíc korún," povedala bratislavská policajná hovorkyňa Dáša Kolárová. Do Bratislavy priviezlo ministra s polhodinovým meškaním náhradné vozidlo.
Napriek autonehode Jahnátek svoj program nezmenil a otvoril Medzinárodnú konferenciu na tému Budúcnosť Jaslovských Bohuníc.

Nehody ústavných činiteľov
15. decembra 2000 - vodič ochranky nabehol na ľad a narazil do protiidúcich vozidiel. Nehoda si vyžiadala dva životy a sedem zranených. Ťažko sa zranil aj minister spravodlivosti Ján Čarnogurský.
31. augusta 2001 - do kolóny delegácie vedenej premiérom Mikulášom Dzurindom narazil pri juhoslovanskom Belehrade automobil. Pri nehode zahynuli dvaja ľudia, 14 sa zranilo.
13. júna 2006 - pri dopravnej nehode neďaleko Trnavy zomrel bývalý slovenský minister kultúry František Tóth. Jeho auto sa zrazilo s vlakom na železničnom priechode bez závor.
15. jún 2006 - riaditeľ Ústavu pamäti národa Ján Langoš zahynul pri nehode na východe Slovenska. Vodič multikáry vezúcej štrk nedal prednosť Langošovmu autu, ktoré išlo po hlavnej ceste.

menuLevel = 1, menuRoute = slovensko, menuAlias = slovensko, menuRouteLevel0 = slovensko, homepage = false
05. máj 2024 07:35