StoryEditor

Moje Menu

16.06.2008, 00:00

Riaditeľka štvorhviezdičkového hotela Dubná Skala Renáta Smolková odporúča trojicu hotelových "naj".

Hotelový apartmán "Orange"
V originálnom "oranžovom" apartmáne sa budete cítiť ako vo vlastnej obývačke. Teplé farby, mäkký koberec a kvety dotvárajú domácku atmosféru. Spálňa a obývacia časť sú oddelené len presklenou stenou. Rovnako ako celý hotel, aj táto izba bola navrhnutá bratislavským architektom Ivanom Jarinom. Nad posteľou je koláž od žilinského umelca Ivana Kellera, ktorá podčiarkuje osobitý štýl a originálny dizajnu celého objektu. Zvlnený strop nad stenou evokuje baldachýn.

Kuracie prsia "Cornfet" s estragónovou omáčkou
Reštaurácia Dubná Skala má bohatú históriu a v minulosti patrila k najobľúbenejším podnikom v meste. Zameriava sa na zážitkovú gastronómiu a ponúka pestrú slovenskú i medzinárodnú kuchyňu. Momentálne jej velí šéfkuchár Peter Kimak, ktorý zavádza novú éru hotelovej gastronómie. Patrí k zástancom prirodzených chutí. Z nesporne zaujímavého menu odporúčam kuracie prsia naložené v špeciálnom bylinkovom náleve so zemiakovým pyré s kelom a údeným syrom, ktoré chutia ako nedeľný obed u babičky v sofistikovanej podobe.

Relax centrum s masážou
Útulné relax centrum na prízemí hotela vás prekvapí priestranným jacuzzi a pohodovou atmosférou. Aj keď nie je veľké, vzhľadom na kapacitu hotela úplne postačuje. Oddýchnuť si môžete vo fínskej saune, v perličkovom kúpeli alebo si objednať niektorú z masáží -- relaxačnú, športovú, lymfodrenážnu či reflexnú. Ak vyžadujete súkromie, môžete si celé wellness centrum prenajať za 1 500 Sk na hodinu a nechať si tu z room servisu priniesť šampanské, čerstvé ovocné šťavy či ovocie.  

menuLevel = 1, menuRoute = slovensko, menuAlias = slovensko, menuRouteLevel0 = slovensko, homepage = false
26. december 2025 16:37