StoryEditor

99% online: Na štábe sa čapuje Plzeň

10.03.2012, 19:02
Sledujte najdôležitejšie udalosti zo štábu 99% na HNonline.sk

21:45 Očakáva sa prvý príchod lídrov hnutia 99 percent medzi novinárov. Strana, ktorá sa vyznamenala hlavne politickou reklamou vysielanou v čase, keď to nebolo povolené, čudnými europrojektmi svojej líderky Aleny Dušatkovej, či podozreniami z toho, že odovzdali hárky s falošnými podpismi, tak o chvíľu bude čeliť prvým odhadom výsledkov volieb. Ide o takzvané exit poll, pri ktorých agentúry zisťovali v priebehu dnešného dňa, ako ľudia volili.

21:10 Ani do deviatej hodiny sa nikto z vedenia hnutia 99 percent medzi novinárov nedostavil. Jediné, kvôli čomu sa tak zatiaľ dnes večer oplatilo prísť do bratislavského podniku v centre mesta, kde 99 percent očakáva výsledky volieb, je výborná čapovaná Plzeň.

19:55 Od novinárov si treba držať odstup, povedali si zrejme lídri kontroverzného hnutia 99 percent. Svoju volebnú noc s veľkým N sa rozhodli stráviť v jednom z bratislavských podnikov v centre mesta. Avšak v iných, od médií oddelených priestoroch. Lídri hnutia sa nachádzajú v zadnej časti podniku. Médiá tak nebudú poznať bezprostredné reakcie členov hnutia na prvé odhady výsledkov volieb, ale budú odkázané na to, či sa niekto z nich dostaví do časti podniku, v ktorej sa nachádzajú.

menuLevel = 1, menuRoute = slovensko, menuAlias = slovensko, menuRouteLevel0 = slovensko, homepage = false
28. apríl 2024 00:06