StoryEditor

Čo píšu o nás v zahraničí

29.04.2011, 00:00
Autor:
(NP)(NP)

superspy.cz (Česko)
Včasné varovanie -- v Bratislave sa kradne o sto šesť. Na českých hokejistov striehnu na slovenských majstrovstvách sveta nielen súperi. Aktivizovali sa tiež dlhoprstí, ktorým nedá spať majetok bohatých hráčov. U našich východných susedov vôbec nebude bezpečne! V Košiciach napríklad potichu riešia problém, ako ochrániť turistov pred miestnymi chudobnými obyvateľmi, ktorí sa do mesta sťahujú z okolitých get. V Bratislave už zlodeji dokonca začali vyčíňať. A trúfli si aj na miestnu hokejovú ikonu, slávneho Pavla Demitru, ktorý prišiel v bratislavskom hoteli o svoje cennosti.

Ria Novosti (Rusko)
Svetoví bookmakeri majú jasno v tom, kto sa stane víťazom hokejových majstrovstiev sveta, ktoré sa začínajú v piatok na Slovensku. Väčšina sa zhoduje v tom, že najväčším favoritom je ruská zborná.

nytimes.com (USA)
Turnaj hokejových majstrovstiev sveta sa bude konať v rovnakom čase ako zápasy vyraďovacej fázy NHL. Šampionát preto musí bojovať o pozornosť verejnosti.

canadiansportsfan.wordpress.com
Vždy je jeden hokejový turnaj, ktorý zostáva v pozadí play-off NHL. Samozrejme, ide o majstrovstvá sveta. Je to prvý raz, čo ich organizuje Slovensko ako nezávislá krajina. Bratislava predtým hostila majstrovstvá sveta v roku 1959 a 1992 spolu s Prahou.

krone.at (Rakúsko)
Rakúsky tím bude na majstrovstvách sveta na Slovensko bojovať hlavne o udržanie v skupine A. Aby sa zachránil, musí obstáť v ťažkých súbojoch proti hokejovým topnárodom USA a Švédsku, ako aj proti Nórsku.

menuLevel = 1, menuRoute = slovensko, menuAlias = slovensko, menuRouteLevel0 = slovensko, homepage = false
26. apríl 2024 13:11