18.01.2007, 23:00
Autor:
SITASITA

Katriňák klesol, a je dvanásty
V štvrtkovej 12. etape motoristickej Rely Dakar obsadil slovenský reprezentant Jaroslav Katriňák v kategórii motocyklov 11. priečku. Pretekár medzinárodného MOL Dakar Teamu stratil na víťaza etapy Isidra Esteveho Pujola 14:56 min a v celkovom poradí sa posunul o jednu priečku nižšie -- na 12. pozíciu.
SITA

Budaj nepúšťa Theodora do brány
Slovenský brankár Peter Budaj ešte v novom roku svojho skúsenejšieho a lepšie plateného kolegu Joseho Theodora medzi žrde nepustil. V bránke kraľuje od 27. decembra. Duel proti Phoenixu bol jeho jubilejným desiatym v rade. Rodák z Banskej Bystrice si do štatistík pripísal ďalšie víťazstvo. Jeho tím triumfoval v domácom prostredí nad "kojotmi" z Phoenixu 4:3.
SITA

S našimi v Zürichu nepočítajú
Vo švajčiarskom hokejovom tíme Zürich už pre budúcu sezónu pravdepodobne nepočítajú s dvojicou slovenských útočníkov Rastislavom Pavlikovským a Róbertom Petrovickým. V tíme by mal ostať Radoslav Suchý, ktorý má kontrakt ešte na ďalšie dva roky. Vedenie tímu hľadá možnosť, ako by vymenilo Pavlikovského. Petrovickému sa po skončení ročníka zmluvné povinnosti voči Lions skončia.
SITA

menuLevel = 1, menuRoute = sport, menuAlias = sport, menuRouteLevel0 = sport, homepage = false
07. máj 2024 06:32