StoryEditor

OHLASY NA ZÁPAS RANGERS -- ARTMEDIA (0:0)

21.10.2005, 00:00

OHLASY HRÁČOV
Steven Thompson (útočník Rangers):
Myslím si, že situácia v skupine je ešte úplne otvorená. Verím však, že máme na to, aby sme v Bratislave zvíťazili. Ak by sme využili len polovicu zo šancí, ktoré sme mali proti Artmedii doma, tak úloha už mohla byť splnená. Môžem len súhlasiť s priaznivcami Rangers, ktorí označili remízu 0:0 s Artmediou za sklamanie. Avšak my sme z toho rovnako sklamaní ako oni. Chápem, že na našu hru sa zle pozeralo, ale my hráči sme z toho minimálne rovnako frustrovaní, ak nie ešte viac.
Juraj Čobej (brankár Artmedie): Už na predzápasovom tréningu som spoluhráčom hovoril, že tu neprehráme. Rangers si vytvorili tlak, pokiaľ dobre počítam, zlikvidoval som šesť čistých šancí. Samozrejme, som spokojný, ale o dva týždne máme Rangers doma a musíme sa opäť zodpovedne pripraviť.
Ján Ďurica (obranca Artmedie): V obrane sme vrátane mňa urobili niekoľko zbytočných chýb, ktoré nás mohli stáť dobrý výsledok. Podobných kúskov sa musím v ďalších zápasoch vyvarovať. Našťastie nás opäť podržal vynikajúci Čobej. Naša skupina je dosť vyrovnaná, ak vyhráme nad Rangers doma, máme nádej na postup. Našou úlohou je zarábať peniaze pre klub, a tým pomôcť aj sami sebe.
Balázs Borbély (kapitán Artmedie): Oproti stretnutiu v Porte sme si vytvorili menej šancí. Napriek tomu je škoda, že Lukáš Hartig jednu zo svojich dvoch výborných príležitostí nevyužil. Atmosféra tu bola fantastická. Budem šťastný, keď na náš domáci zápas s Rangers príde aspoň toľko ľudí, ako na Inter Miláno a budú nás hnať za dobrým výsledkom.
Branislav Fodrek (stredopoliar Artmedie): Bol to úplne iný zápas ako predtým so Celticom. Na druhej strane sa opäť potvrdilo, čo dokážu urobiť pre mužstvo skvelí fanúšikovia. Pred zápasom sme si predsavzali, že chceme získať minimálne bod, a to sa nám aj podarilo. Vynikajúci výkon podal Ďuro Čobej. Myslím si, že vďaka kolektívnemu výkonu sme to dotiahli k cennej remíze. Verím, že v odvete nás prídu povzbudiť diváci a budú nás hnať dopredu. Verím, že pred vypredaným štadiónom ich nesklameme.
Lukáš Hartig (útočník Artmedie): Po prvý raz v kariére som hral na ostrovoch, ale nikdy na to nezabudnem. Takúto atmosféru som ešte v živote nezažil. Keďže priamy prenos zo zápasu vysielala Česká televízia, sledovali môj výkon aj rodinní príslušníci či známi. Aj preto ma veľmi ma mrzí, že som nedokázal jednu zo svojich dvoch šancí premeniť. Ak by som dal jeden gól, mohli sme vyhrať. Z hľadiska postupovej matematiky bude teraz rozhodujúci domáci zápas s Rangers, ten nemôžeme prehrať. S nimi stále musíme hrať zozadu, z obrany na protiútoky. Majú vynikajúce mužstvo, musíme hrať pozorne v defenzíve.
Ján Kozák (stredopoliar Artmedie): Tento súboj s Rangers sa nedá porovnávať so zápasom na Celticu, lebo tam sme išli s veľkým náskokom a teraz sme chceli jednoznačne bodovať. To sa nám nakoniec aj podarilo. Atmosféra bola skvelá, my môžeme Škótom iba závidieť ich fanúšikov. V odvete budeme hrať odvážnejšie, útočnejšie a opäť sa snažiť minimálne neprehrať.

OHLASY MÉDIÍ
The Times: Bezmocné Rangers nevedeli zlomiť ducha Artmedie. Hráči slovenského majstra si vyslúžili ovácie svojich nadšených fanúšikov v Ibrox Parku.
IrishExaminer: Rangers prepásli veľkú šancu získať pole position na postup z H-skupiny, keď v Ibrox Parku remizovali s Artmediou 0:0.
The Scotsman: Nevýrazné Rangers dostalo Artmediu na koňa. Škótsky majster to bude mať v Bratislave ťažké, divácka kulisa bude hnať dopredu domácich.
Telegraph: Rangers sa podcenenie súpera nevyplatilo. Zápas, ktorý držal v napätí celý štadión, sa skončil bezgólovou remízou.
Reuters: Škótsky veľkoklub zažil frustrujúcu noc, keď s Artmediou Bratislava uhral iba bezgólovú remízu a sklamal svojich fanúšikov, ktorí očakávali jednoznačné víťazstvo. Brankár Artmedie Juraj Čobej bol v super forme a predviedol niekoľko excelentných zákrokov.
uefa.com: Brankár Čobej famóznym výkonom vydláždil Artmedii cestu za cenným bodom v Glasgowe.
idnes.cz: Artmedia opäť prekvapila, tentoraz s Rangers a po víťazstve v Porte sa postarala o ďalšiu senzáciu. Najlepším hráčom bol brankár Čobej, ktorý priam žiaril.

menuLevel = 1, menuRoute = sport, menuAlias = sport, menuRouteLevel0 = sport, homepage = false
08. máj 2024 16:13