StoryEditor

Artmedia favorita nepreverila

16.09.2005, 00:00

OHLASY HRÁČOV
Ján Ďurica (obranca Artmedie): Som sklamaný s našej prehry. Pred domácim publikom sme chceli urobiť v súboji s favoritom lepší výsledok. Hrali sme súperom otvorenú partiu, no škoda, že Hartig a Halenár svoje šance nepremenili. Pred zápasom sme mali obavy, či sa nedostaneme do nejakého kolotoča. To sa, našťastie, nestalo.
Blažej Vaščák (stredopoliar Artmedie): Hralo sa s nimi veľmi ťažko. Hráči Interu sú veľmi dobrí aj technicky, aj kondične a takticky. Boli dôrazní v osobných súbojoch. Nič nám v nich nedarovali... Škoda, že sa nám nepodarilo častejšie strieľať na bránu, že sme sa nepresadili cez ich dobre sformovanú obranu.
Juraj Halenár (útočník Artmedie): Mrzí ma, že sme Interu nestrelili gól. Pri mojej príležitosti v závere zápasu ma trochu pomýlil Martin Mikulič, ktorý loptu predo mnou minul. Ja som ju netrafil úplne ideálne. Brankár mal šťastie, že som ho trafil priamo do rúk. Hostia boli lepší a vedenie 1:0 si v podstate v pohode udržali. Hrali s rozumom, no oni takých zápasov za rok hrajú šesťdesiat a my tri, možno štyri. Ale učíme sa...
OHLASY MÉDIÍ
Corriere della Sera: Artmedia bola príliš slabým tímom na to, aby čierno-modrým podkúrila. Inter sa síce v porovnaní s neúspešným ligovým duelom v Palerme príliš nezlepšil, no v Lige majstrov sa počítajú víťazstvá.
Gazzetta dello Sport: Presný zásah Cruza pohodlne stačil Interu na povinné víťazstvo. Diváci v Bratislave nevideli príliš veľa vzruchu, Artmedia Inter príliš nepreverila, hráči slovenského majstra sa k súperovi správali veľkoryso. Veľa behali, no to bolo z ich strany všetko.
La Nazione: Manciniho chlapci preskočili slovenskú prekážku. Inter celý zápas udával tón a gólman Julio Cesar bol takmer bez práce.
La Repubblica: Pekné víťazstvo čierno-modrých v Bratislave na pôde Artmedie. Slovenský tím nepredstavoval pre Milánčanov vážnejšiu hrozbu. Po vylúčení Veróna sa síce Artmedia snažila o vyrovnanie, ale Inter kontroloval vývoj zápasu.

menuLevel = 1, menuRoute = sport, menuAlias = sport, menuRouteLevel0 = sport, homepage = false
04. máj 2024 19:08